Tenerife- Playa de Las Américas – Aparthotel Laz 3*

Aparthotellet er et moderne kompleks som ligger i anlagte haver. Hotellet byder på en hyggelig og et livligt atmosfære,  beliggende i centrum af Playa de Las Américas, tæt på tilgængelig strand, Las Vistas. 1,5 km fra Los Cristianos, et dejligt område der er meget fredeligt.

Kontakt os

Tag til Tenerife, nyd den dejlige varme sommer som vinter. Bo på dette dejlige Aparthotel i et område tæt på  bla. butikker og restauranter og meget tæt og store indkøbscentre. Tag lange ture langs kysten.

Hotellet tilbyder en dejlig pool med forskudt plan. Terrasse og gratis liggestole. Poolbar, som har åben hele dagen og aftenen, og serverer snacks, griller, buffet restaurant, 24 timers reception og underholdningsprogram.

Der kan bookes både Self Catering og All-inclusive, samt aparthotellets 2 tilgængelige barer tilbyder diverse drikkevarer.

Aparthotellet tilbyder lejligheder, her i blandt Et g To-værelses lejligheder med bla. separat soveværelse, stue område med sovesofaer, fuldt udstyret tekøkken i åbent plan, der omfatter ovn og køleskab, badeværelse med bruser og badekar samt rummelig møbleret balkon eller terrasse.

Alle lejligheder er udstyret med telefon, fjernsyn og et pengeskab (lejes mod betaling)

 

Klik for at læse om ture på Tenerife

las_canadas_tenerife

TEIDE

Denne tur går til nationalparken Las Cañadas som har vulkanen Teide som sit midtpunkt. Her findes mange forskellige varianter af vulansk sten og et væld af flora og fauna som tilsammen udgør et fantastisk og unik naturoplevelse.

Turen varer ca. 7 timer.

 

garachico_tenerife

Ø-TUR

På Ø-turen kommer man igennem nogle af Tenerifes ældste og mest karismatiske landsbyer. Køreturen langs vestkysten fører igennem Garachico og Icod de Los Vinos med sit legendariske “Dragetræ”. Frokosten spises på restuaranten El Monasterio med fantastiske udsigter langs kysten. Sidste stop på turen er i byen Candelaria, hvor der er mulighed for at se Tenerifes berømte basilica.

Turen varer ca. 7 timer.

 

loro_park

LORO PARK

I byen Puerto de La Cruz finder man den berømte “Loro Parque” som huser eksotiske planter og diverse attraktioner for alle aldre. Delfin show, søløver show og en af verdenes største samling af papegøjer. Parken indeholder også et imponerende akvarium med fisk fra de syv verdenshave. Der findes desuden et stort udvalg af snack bars og restuaranter.

Turen varer ca. 7 timer.

 

tenerife_delfin

HVALER OG DELFINER

Ombord skibet “Royal Delfin” nyder man den blikstille hav og lune brise. Turens højdepunkt er naturligvis de hvaler og delfiner som boltre sig i vandet omkring skibet.

Turen varer fra 2 til 5 timer.

carmen_mota

MUSICAL “CARMEN MOTA”

En flot og typisk “Spansk Ballet” koreograferet af den berømte Carmen Mota. Forestillingens flere end 30 dansere som udtrykker den spanske passion, styrke og kunst i et spektakulært væld af lys og farve.

 

taxi

EKSKLUSIV

Vi tilbyder også private ture i komfortabel ombygget taxa.


Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

2 1 tilg_3

Mål
Værelse, Dør bredde:78 cm
Senge højde :61 cm
Distance, Gulv til seng:34 cm
Badeværelse, Dør bredde:74 cm
Toilet højde:47 cm

Klik for information om Tenerife som rejsemål

Tenerife er en vulkanø. Det ligger ud for kysten ved Marokko og Vestsahara og er omkring 1.300 kilometer fra det spanske fastland. Et afbalanceret klima. Vulkan ligger massivet i centrum af øen, som er taget i midten af ​​verdens største caldera. Fra den stiger igen Spaniens højeste bjerg, de 3.718 meter høje Mount Teide. Kendt for sit solrige klima og sine smukke strande. Strandene langs den mere end 350 kilometer kyststrækning er meget forskellig varierende. Fra hvidt sand til vulkan sand.

Tenerife, ligesom alle andre øer i De Kanariske øhav året rundt milde temperaturer på grund syd for hesten breddegrader deraf nordøst passatvinde. Disse tropiske tilfælde vinde er også ansvarlige for de såkaldte Azorerne Høj, som er beliggende i Madeira vinter, men i sommeren yderligere nord migreret til Azorerne. Især i løbet af dagen øger luften mættet med havvand op til Teide bjerget. Det dannes i mellem 1.000 og 1.500 meters højde skyer, der kondenserer ved kontakt med den lokale bugt og fyrreskove til en fin støvregn. Denne omstændighed i de ellers meget tørre sommermåneder af landbruget på den nordlige side af øen vigtigste fordele. Nogle kan også højtemperatur-faser med mere end 35 grader finder sted.

Den sydlige del af Tenerife har mange attraktioner for turister, der har valgt dette område som et turistmål. Talrige timer i solen, smukke strand bugter, vidunderlige hoteller, travle turistcentre, restauranter, shows, vandsport er attraktioner i regionen.