Tenerife- Costa Adeje – Aparthotel 4*

Bo i et dejligt ferie komplex i Costa Adeje, med lejligheder, Bungalows samt ferie Villaer, med altaner og haver med udsigt til vand og strand. Området er perfekt til familier samt større grupper.

Kontakt os

Nyd sydens varme på Tenerife og den smukke strand Playa Fañabé sammen med din kæreste, familie eller venner. Stranden ligger på Tenerifes sydkyst, i den eksklusive region Costa Adeje. Dette fantastiske 4 stjernet Aparthotel ligger omkring 600m fra stranden. Hotellet tilbyder god plads og mange muligheder for alle også større grupper bla. Lejligheder, bungalows og villaer. Bla. – har de hyggelige Bungalows har egen terrasse og have. De skønne villaer har privat have med jacuzzi.

Her finder du et dejligt område med hyggelige omgivelser i Canarisk stil, tæt på centrum, vand og strand, hvor der er rig mulighed for at slappe af eller deltage i aktiviteter og være aktiv dag og nat. Få en gastronomisk oplevelse på den store restaurant med show køkken, nyd livemusik og underholdning. På anmodning tilbydes kost til patienter med bughulsproblemer og diabetikere. Hotellet har Mini Club (for børn mellem 4 og 12 år) som tilbyder et skønt underholdningsprogram for de små gæster.

Der er bla. mulighed for at benytte hotellets Cyber-café med 3 computere, mini-marked, boutique, vaskeri, frisører og egen wellnesscenter og Gym. (Gratis WiFi i receptionsområdet.)

Klik for at læse om ture på Tenerife

las_canadas_tenerife

TEIDE

Denne tur går til nationalparken Las Cañadas som har vulkanen Teide som sit midtpunkt. Her findes mange forskellige varianter af vulansk sten og et væld af flora og fauna som tilsammen udgør et fantastisk og unik naturoplevelse.

Turen varer ca. 7 timer.

 

garachico_tenerife

Ø-TUR

På Ø-turen kommer man igennem nogle af Tenerifes ældste og mest karismatiske landsbyer. Køreturen langs vestkysten fører igennem Garachico og Icod de Los Vinos med sit legendariske “Dragetræ”. Frokosten spises på restuaranten El Monasterio med fantastiske udsigter langs kysten. Sidste stop på turen er i byen Candelaria, hvor der er mulighed for at se Tenerifes berømte basilica.

Turen varer ca. 7 timer.

 

loro_park

LORO PARK

I byen Puerto de La Cruz finder man den berømte “Loro Parque” som huser eksotiske planter og diverse attraktioner for alle aldre. Delfin show, søløver show og en af verdenes største samling af papegøjer. Parken indeholder også et imponerende akvarium med fisk fra de syv verdenshave. Der findes desuden et stort udvalg af snack bars og restuaranter.

Turen varer ca. 7 timer.

 

tenerife_delfin

HVALER OG DELFINER

Ombord skibet “Royal Delfin” nyder man den blikstille hav og lune brise. Turens højdepunkt er naturligvis de hvaler og delfiner som boltre sig i vandet omkring skibet.

Turen varer fra 2 til 5 timer.

carmen_mota

MUSICAL “CARMEN MOTA”

En flot og typisk “Spansk Ballet” koreograferet af den berømte Carmen Mota. Forestillingens flere end 30 dansere som udtrykker den spanske passion, styrke og kunst i et spektakulært væld af lys og farve.

 

taxi

EKSKLUSIV

Vi tilbyder også private ture i komfortabel ombygget taxa.


Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

Info om tilgængelighed:

Lift bredde og højde: 80×135 cm
Dørbredde, værelse: 78 cm*
Senge højde: 55 cm
Afstand seng til gulv: 26 cm
Badeværelse dørbredde: 77 cm
Toilet højde: 40 cm

Vær opmærksom på døren til soveværelse i lejlighederne er 69 cm bredde

Klik for information om Tenerife som rejsemål

Tenerife er en vulkanø. Det ligger ud for kysten ved Marokko og Vestsahara og er omkring 1.300 kilometer fra det spanske fastland. Et afbalanceret klima. Vulkan ligger massivet i centrum af øen, som er taget i midten af ​​verdens største caldera. Fra den stiger igen Spaniens højeste bjerg, de 3.718 meter høje Mount Teide. Kendt for sit solrige klima og sine smukke strande. Strandene langs den mere end 350 kilometer kyststrækning er meget forskellig varierende. Fra hvidt sand til vulkan sand.

Tenerife, ligesom alle andre øer i De Kanariske øhav året rundt milde temperaturer på grund syd for hesten breddegrader deraf nordøst passatvinde. Disse tropiske tilfælde vinde er også ansvarlige for de såkaldte Azorerne Høj, som er beliggende i Madeira vinter, men i sommeren yderligere nord migreret til Azorerne. Især i løbet af dagen øger luften mættet med havvand op til Teide bjerget. Det dannes i mellem 1.000 og 1.500 meters højde skyer, der kondenserer ved kontakt med den lokale bugt og fyrreskove til en fin støvregn. Denne omstændighed i de ellers meget tørre sommermåneder af landbruget på den nordlige side af øen vigtigste fordele. Nogle kan også højtemperatur-faser med mere end 35 grader finder sted.

Den sydlige del af Tenerife har mange attraktioner for turister, der har valgt dette område som et turistmål. Talrige timer i solen, smukke strand bugter, vidunderlige hoteller, travle turistcentre, restauranter, shows, vandsport er attraktioner i regionen.