Tyskland – Berlin – Hotel NG 4*

Kontakt os

Tag til Berlin, byen som tilbyder næsten alt, fra underholdning, Kultur, en unik verdens historie, nydet med wellness, på Restauranter, caféer langs kanalerne i de små gader og bo på det hyggelige hotel NG tæt på alle serværdighederne. Et rummeligt og behageligt hotel, velegnet til både fritids-og forretningsrejsende. 274 moderne værelser, mødelokaler for op til 400 personer samt en solterrasse med udsigt over Berlin. Forkæl dig selv i det lækre og hyggelige wellness og spa område eller tag i fitness centret, og med udsigt over hustagene i Berlin. Her tilbydes kosmetiske behandlinger og afslappende massage.

tilg_1 tilg_2 tilg_3

 

Her finder du et hotel, hvor der er tænkt på detaljerne omkring tilgængeligheden. Der er nemt at komme rundt på hotellet områder. Indgangen er i plan, hállen er  fuld tilgængelig. Store og rummelige toiletter med greb i offentlige områder.

Værelserne er behagelige og rummelige med plads. skryde døre til badeværelserne.  Der er greb ved toilet samt roll-in shower.

 

 


Oplev byen med et kæmpe udbud af caféer, restuarenter og shopping muligheder.

Masser af Historie og Kultur. De hyggelige små gårdhaver.

Gå i Operaen, til store og fantastiske musicals og shows, se muren og hør om dens gribende historie, de forskellige kunstværker, hvor mange berømte kunstner har malet på stumperne af muren, som står tilbage.

Se de smukke slotte og store smukke kirker med deres fantastiske kombination af ny og gammel arkitektur. PotsDamer Platz, Platz Des 18 März, Brandenburg Tor, DDR og Jøde muséet, plus meget mere.

Nyd det, slap af i byens mange smukke parker og nyd evt. en kold øl eller kølig vin på en af de mange caféer og barer Berlin byder på.