Caribien – Curacao – Hotel lejligheder

Caribien eksotiske charme tager dig med på et af dit livs rejser. Øen Curacao, en smuk perle som får dig til at glemme stress, jag og hverdagen hjemme. Tag på opdagelse rundt på øen og se det fantastiske dyreliv, skjulte laguner du kan svømme rundt i. Besøg de gamle huse fra slavetiden og hør om de gribende historier.

Kontakt os

Caribiens eksotiske charme tager dig med på en af dit livs rejser. Øen Curacao, en smuk perle som får dig til at glemme stress, jag og hverdagen hjemme.  Bo på et dejligt og hyggeligt hotel fyldt med lejligheder i dejlige farver og rummelige til alle. Lejlighederne er fuldt udstyret med køkken og stue samt store badeværelser. Fra lejlighedernes balkoner kan du nyde udsigten over området og mærke og høre vindens varme susen i palmerne. 

Her er rig mulighed for en afslappende ferie i varmen ved stranden lige ved hotellet eller ved hotellets pool. Svøm rundt i det varme tyrkies blå havvand mellem tropiske fisk og svøm med vilde delfiner. Besøg Willemstad få minutters kørsel væk og besøg de berømte farvede huse og hyggelige farverige gader. Tag på opdagelse rundt på øen og se det fantastiske dyreliv, skjulte laguner du kan svømme rundt i. Besøg de gamle huse fra slavetiden og hør om de gribende historier.

Oplevelser du ikke må være foruden.