Curacao

SUSTRAVEL TIL CARIBIEN

Curaçao, en smuk og farverig ø med masser af liv, med sine smukke strande og blå vand beliggende i det Hollandske Caribien.

Øen oser af sommer hele året rundt på grund af klimaet og har så mange historier at fortælle og seværdigheder, kultur og natur på land og i vand, som du bare må opleve.
Slap af eller tag på opdagelse i det unikke blå vand og svøm med delfiner, dyk eller nyd det på vandet fra båd, med adgang for alle.

Øen byder på masser af kultur og begivenheder for alle, store som små.
Mellem sine smukke strande gør det til en perfekt destination for alle. Rejs med hele familien eller tag selv afsted med venner eller kæresten.

Bo på et dejligt 3 stjernet Hotel, som er det første specielt designet hotel, som rumme alle med særlige behov. Beliggende tæt ved havet og den smukke natur, hvor ramper og stier snoer sig mellem det dejlige ferie steds Pool, lækre værelser, lejligheder og det dejlig vand og adgang til Sea Aquarium i Curacao.

Tæt på Curaçao Havakvarium (0,2 km), Mambo strand (0,4 km) og det Jødisk Kulturhistorisk Museum (4,7 km)

Et perfekt sted til drømmeferien med masser af oplevelser eller drømmeferien med træning af Delfiner og professionelle mennesker, skræddersyet efter behov og ønske.

Curacao