Tyskland- Berlin – Hotel star 4*

incl. i prisen bla. - Kæmpe morgen buffet og city tax. Det store og flotte Entertainment hotellet Berlin er privat eget og Europas største kongres og underholdnings hotel med 1.125 værelser og suiter, 400 kvm fitness og wellness område, 15.000 kvm areal til arrangementer, og Festival, der byder på et fantastisk program med verdensklasse underholdning og ligger stor vægt på individuel pleje af gæster.

Kontakt os

Entertainment Hotel –BERLIN**** – En verden for sig

Når du træder ind i lobbyen på Hotellet, bliver du mødt af en kombination af ro og hygge. En stor lys hall overdækket af glastag. Middelhavet atmosfære med det farverige springvand, designet af Gilbert Portanier, en elev af Picasso, er omgivet af terrasser og broer gør denne piazza et ideelt mødested. Du kan slappe af med en latte ,vin eller øl, mens du lytter til levende musik.

Hotellet tilbyder den bedste Las Vegas underholdning, 365 aftener om året med bla. Elton John, Amy Winehouse, Robbie Williams, Cher, Tina Turner, Elvis, ABBA og mange flere. Verdens bedste look a like, som skaber den perfekte illusion og som en hyldest til de største musik legender, i Berlin mest succesfulde kult show, “Stars in Concert”.

Få en kulinarisk omlevelser i en af de 5 restauranter, tre barer og en sommerhave med sin egen mole, som ligger til lige udenfor hotellet.

Tag offentlig transport kun 150 mtr fra hotellet, ind til Shopping, kultur og café-og natteliv.

Alle værelser er moderne indrettet i tidsløst design, lyse naturlige toner og udstyret med telefon, tv, radio, internet og aircondition. Det ideelle udgangspunkt for Berlins konventionen, fest og rejsende.

Der tilbydes suiter og værelser i forskellige størrelser, tilgængelige til familie, individuelle folk med gangbesvær. Den 250 kvm præsident suite strækker sig over hele 17. etage.

 

Sustravel.dk Eksperter ihandicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... room

Entertainment hotellet er et meget hyggeligt og stort hotel. Der er masser af plade at bevæge sig på for alle. Der er Elevatorer og ramper omkring. Offentlige toiletter som er tilgængelige.
Hotellet byder på 5 restauranter  hvor det er nemt at komme omkring.

Værelserne er meget store og rummelige og de er i 3 kategorier. Afhængig af behov.
Sengene er store og behagelige. Værelserne er udstyret med kontor afdeling, hygge afd. med lænestole.
Badeværelserne er store og rummelige, nemt at komme rundt. Håndtag at holde, også ved håndvaskene.
Gangene rundt på hotellet er store og brede så det er nemt at komme rundt.

Her på hotellet er der rig mulighed for at hygge, spise lækkert mad, wellness og blive underholdt med et stort og fantastisk show.

Klik for information om Berlin som rejsemål

Oplev byen med et kæmpe udbud af caféer, restuarenter og shopping muligheder.

Masser af Historie og Kultur. De hyggelige små gårdhaver.

Gå i Operaen, til store og fantastiske musicals og shows, se muren og hør om dens gribende historie, de forskellige kunstværker, hvor mange berømte kunstner har malet på stumperne af muren, som står tilbage.

Se de smukke slotte og store smukke kirker med deres fantastiske kombination af ny og gammel arkitektur. PotsDamer Platz, Platz Des 18 März, Brandenburg Tor, DDR og Jøde muséet, plus meget mere.

Nyd det, slap af i byens mange smukke parker og nyd evt. en kold øl eller kølig vin på en af de mange caféer og barer Berlin byder på.