Fuerteventura- Corralejo- Aparthotel 3*

Fuerteventura for alle. Hold din ferie på Fuerteventura, Corralejo på dette hotel hvor der er afslapning eller ferie til dig som ønsker en ferie med masser af aktiviteter.

Kontakt os

Fuerteventura for alle i varmen.. Hold din ferie på Fuerteventura, Corralejo på dette hotel hvor der er afslapning eller ferie til dig som ønsker en ferie med masser af aktiviteter.

Tag ind til centrum af byen Corralejo. Corralejo på Fuerteventuras nordkyst som er en lille hyggelig ferieby med små gader, tapasbarer, butikker ved havnen.

Hotellets værelser tilbyder dejlige og lyse lejligheder med en hyggelig stemningen  og du kan benytte hotellets supermarked til.  Her kan du bla. få værelser med balkon og terrasse.

Til dig som ønsker en aktiv ferie kan du benytte dig af de mange hold som bla. Yoga, pilates, spinning, cross-fit eller zumba. Omgivelserne er gode til gåturer, cykleturer, surfing.

Der er rig mulighed for at børnene kan hygge sig på Hotellets legeplads samt børne pool.

 Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser

 

 

 

 

 

Klik for information om Fuerteventura som rejsemål

hav

 

Fuerteventura er kendt for sine unikke og fasinerende natur områder. Den Canariske Ø har en gennemsnits temperatur på 23-25 grader. Her finder du bla. 150 km sandstrande, moser, klitter og Vulkaner.

Her er det rig mulighed for bla. forskellige former for vandsport, fiskeri, bådture, hval safari, snorkling og dykning.

Tag på oplevelse og oplev Vulkan øen og den facinerende natur til fods, på cykel lej en bil eller tag med bus. Oplev øen og besøg bla. Tuinje, dens region, fiske lejre og se arkitektur af ler og kalk. Se Esmeralda det gådefulde bjerg med hundredevis af veje.

Oplev bla. Oasis park som huserer mere end 3.000 dyr. Betancurias gader og historiske og kunstneriske facader af kalk. Centre, fyrtårne eller muserumer Øen byder på.