Fuerteventura- Jandia- Beach Hotel 4*

Opgivet pris er inkl. 1/2 Pension. Tag til den smukke ø, Fuerteventura og bo på et lækkert resort, omgivet af en unik og smuk natur. Hotellet er beliggende med en dejlig udsigt til vandet og en lækker sandstrand. Tæt ved hotellet ligger en af Fuerteventuras populære 18-hullers golfbane med en smuk udsigt til Atlanterhavet.

Kontakt os

Hotellet tilbyder mange former for fritids-og sportsfaciliteter i området, samt mulighed at nyde ferien i biografer, restauranter og butikker på øen.

Tag rundt på Fuerteventura i bus eller aktivt  på egen hånd eller som en gruppe og oplev den unikke natur. Er du til afslapning og forkælelse eller nyder ferie hvor du kan røre dig, er dette lige noget for dig.

Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, [/table]

 

Klik for information om Fuerteventura som rejsemål

hav

 

Fuerteventura er kendt for sine unikke og fasinerende natur områder. Den Canariske Ø har en gennemsnits temperatur på 23-25 grader. Her finder du bla. 150 km sandstrande, moser, klitter og Vulkaner.

Her er det rig mulighed for bla. forskellige former for vandsport, fiskeri, bådture, hval safari, snorkling og dykning.

Tag på oplevelse og oplev Vulkan øen og den facinerende natur til fods, på cykel lej en bil eller tag med bus. Oplev øen og besøg bla. Tuinje, dens region, fiske lejre og se arkitektur af ler og kalk. Se Esmeralda det gådefulde bjerg med hundredevis af veje.

Oplev bla. Oasis park som huserer mere end 3.000 dyr. Betancurias gader og historiske og kunstneriske facader af kalk. Centre, fyrtårne eller muserumer Øen byder på.