Gran Canaria – Playa del Ingles – Aparthotel 3*

Bo central i PLAYA DEL INGLES som er Gran Canarias absolut største og mest besøgte ferieby kun 400 mtr. fra stranden.

Kontakt os

Bo centralt på Gran Canarias største og mest besøgte ferieby, Playa del Ingles. Dette skønne hotel ligger omkring 400 m fra strandpromenaden og omgivet af en gågade med mange butikker, barer og restauranter.

Her er der mulighed for at nyde det og slappe af evt. med en kold drink og mad på hotellets café, bar og restaurant eller hygge med musik på hotellets diskotek/pub om aftenen. -På hotellets udendørs arealer finder finder man bla. et dejligt pool område omgivet af parasoller, liggestole og en lækker sol terressepool med jacuzzi, pool, børnepool og snackbar. Her er mulighed for at nyde ferien og hygge sig i solen og skyggen.  -Hotellet tilbyder forskellige faciliteter, som bla. sport på stranden og hotellet, samt aktiviteter som bordtennis og billard. (mod et ekstra gebyr).

Der er mulighed for at bo enten i værelser og lejligheder efter behov. De tiltalende værelser består af en kombineret stue/ soveværelse (2 senge), te-køkken med køleskab, badeværelse/ toilet samt balkon.  -Mod betaling tilbydes direkte telefon samt tv, og safebox.

-Lejlighederne er indrettet på samme måde, dog med et ekstra separat soveværelse. -Der er bla. mulighed for at benytte hotellets vaske service og internet adgang.


Klik for information om leje af udstyr

KONTAKT OS FOR PRISER
Kørestol El Kørestol Scooter (letvægts)
Scooter Badestol (statisk/på hjul) Toilet/badestol
Toiletforhøjer Gangstativ El kran
Sengestøttegreb Sengesider El seng (inkl. støttegreb og sengesider)
Trykaflastende Luftmadras

 

Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere...

 

 

 

 

 

De tilgængelige værelser er godt placeret nede i niveau og her tilbydes tilgængelige badeværelser med roll-in shower og toiletter med håndgreb.

Mål:

Dør til værelse: 80 cm

Senge højde: 50 cm

Højde – Gulv til seng: 32 cm

Dør til Badeværelse: 80 cm

Toilet højde: 40 cm

 

Klik for at læse om Gran Canaria som rejsemål

Gran Canaria er en ø i øgruppen og er beliggende 210 km vest for den sydlige marokkanske kyst i Atlanterhavet. De cirka cirkulære vulkanske ø beliggende mellem sine store naboøerne. Øen har en diameter på omkring 45 kilometer og et areal på 1,560.10 kvadratkilometer. Den samlede længde af kysten af ​​Gran Canaria er 236 km. Den højeste elevation i centrum af øen er 1949 meter højt, udslukte vulkan Pico de las Nieves. Landmark Gran Canaria er den 1813 meter høje Roque Nublo.

På grund af de klimatiske og geografiske mangfoldighed, dens mangfoldige flora og fauna på Gran Canaria beskrevet som en “miniature kontinent”. Øen har 14 mikroklimaer. Fra bjergene i det indre af øen, mange tørre dale Barrancos, til kysten. På de sjældne regnskyl, som derefter kan være ganske produktiv, at disse udfylder Barrancos delvis rasende torrents. I befolkede områder, var de ådale derfor kraftigt udvidet og styrket.

Turisme

Med omkring 800.000 indbyggere, hvoraf cirka 378.000 bor i hovedstaden, er Las Palmas, Gran Canaria den mest befolkede ø i øgruppen. Hvert år omkring 2,2 millioner mennesker Gran Canaria, især turistcentre i den sydlige del af øen med de steder, Maspalomas, Maspalomas og San Agustín. Især i Central-og Nordeuropa, Gran Canaria er en populær destination, især for dem, der foretrækker den milde vinterklima kanariefugl. Men selv i sommermånederne, er klimaet på øen meste tempereret. Det er Golfstrømmen. På grund af den næsten året rundt afgørelse dagtimerne temperaturer fra 18 til 26 grader, De Kanariske Øer kaldes også øer af evigt forår.

Resorts

Øen er meget veludviklet for turismen. Især den sydlige del af øen, de turistdestinationer. I modsætning hertil er den nordlige stadig besat langt mindre touristy.

Blandt de mest berømte steder er San Agustín – Maspalomas – Maspalomas – Puerto Rico – Mogan – Puerto de Mogan – Santa Lucía de Tirajana – Meloneras

Seværdigheder:

* Den maleriske fiskerlandsby Puerto de Mogan, også kaldet Venedig i Syd

* De klitter i Maspalomas

* Palmitos Park – Paradiesischer palmer og Animal Park

* Den forlystelsespark “Aqualand”, en stor swimmingpool kompleks med masser af dias

* Drikkevandet i dæmningen Barranco over Maspalomas i baglandet

* Den “Tejeda”, en udkigspost på topmødet med henblik på at “Pico del Teide”

* Pinnacle Dedo de Dios (Guds finger) i Puerto de las Nieves (en del af rock blev revet ned den 28. november 2005 af tropisk storm Delta, er restaurering planlagt)

* Cenebio de Valeron, over 290 huler, der er blevet hugget af de indfødte i tuf

* Botaniskhave Jardin Botanico Canario i Tafira Alta

* Cactus Park Cactualdea på San Nicolas de Tolentino (West Coast), en af ​​de største kaktus

haver i Europa.

* Den 80 meter høje monolit Roque Nublo

* Lokalisering Teror med typisk kanarisk arkitektur

* Caves Artenara

* Byen Las Palmas med dens historiske gamle bydel og havnen område og en kørestol tilgængelige boardwalk

* De steder “San Bartolemé” og “Fataga” indvand (malerisk)