Mallorca- Cala Bona – Hotel CAM 4*

Hotellet er et dejligt og hyggeligt hotel som ligger direkte på stranden, så man kan nyde den fantastiske udsigt fra hotellet. Promenaden ligger tæt på den hyggelige maleriske havn, i byen Cala Bona i det østlige Mallorca. Thalasso Therapy Centre tilbyder store muligheder af behandlinger, som Tyrkisk bad, sauna, wellness, indendørs pool med havvand. Jacuzzi (opvarmet i maj og oktober) samt udendøres tilgængelig pool.

Kontakt os

Hotellet består af fire bygninger med 71 Suites. Suiterne består af et soveværelse, en stue med sovesofa, et køleskab, badeværelse, balkon, tv, telefon, pengeskab, centralvarme og klimaanlæg, badeværelse og balkon.

Resteauranten tilbyder buffet, med show-køkken. En gang om ugen laver køkkenet Mallorquin Special Buffet, snack-pizzeria – à la carte og cafeteria-bar mad. Underholdnings program, som omfatter en række aktiviteter, samt levende musik, shows, mv. tilbydes. I Baren er der en stor tv-skærm til rådighed for sport og sociale arrangementer.


Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

1 2 Sustravel.dk Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... tilg_1

Mål
Lift pool: 80 X 117 cm
Værelse, Dør bredde: 80 cm
Senge højde: 47 cm
Distance, Gulv til seng: 11 cm
Badeværelse, Dør bredde: 80 cm
Toilet højde: 45 cm

Klik for information om Mallorca som rejsemål

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.