fra 4.495,-

Gran Canaria – Playa del Ingles – Hotel IVA 3*

Den opgivet pris er inkl. 1/2 pension. Ønskes andet, transport samt ture, så kontakt os, så booker vi efter ønske og behov.

Kontakt os

Bo tæt på centrum af Playa del Ingles, Gran Canaria, beliggende i  hyggelige omgivelser, med perfekt beliggenhed i et livligt område. Hotellet ligger kun et par minutter fra stranden og ca. 300 m fra shopping.

Her tilbyder mange forskellige faciliteter og underholdning samt et meget hyggeligt og tilgængeligt pool område, mellem plamer, bro og jacuzzi. Hotellet er udstyret med  flere elevatore.

Her tilbydes rummelige værelser med balkon samt badeværelse. satellit-tv med gratis leje og kanaler (mod gebyr) . Mini-køleskab (mod et ekstra gebyr).

Benyt bla. hotellets Fitness center, 3 tennisbaner, vandpolo, Volleyball, og Underholdning.

Hotellet tilbyder 2 restauranter og barer og et disco, designet i forskellige stilarter til enhver smag , dag og nat. Prøv  bla. hotellets lækre retter som er karakteristisk, kendt for den internationale ret, omhyggeligt udvalgte af kokkene.

 


Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER

[/table]


2 1 Sustravel.dk Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... 2

 

Klik for at læse om Gran Canaria som rejsemål

Gran Canaria er en ø i øgruppen og er beliggende 210 km vest for den sydlige marokkanske kyst i Atlanterhavet. De cirka cirkulære vulkanske ø beliggende mellem sine store naboøerne. Øen har en diameter på omkring 45 kilometer og et areal på 1,560.10 kvadratkilometer. Den samlede længde af kysten af Gran Canaria er 236 km. Den højeste elevation i centrum af øen er 1949 meter højt, udslukte vulkan Pico de las Nieves. Landmark Gran Canaria er den 1813 meter høje Roque Nublo.

På grund af de klimatiske og geografiske mangfoldighed, dens mangfoldige flora og fauna på Gran Canaria beskrevet som en “miniature kontinent”. Øen har 14 mikroklimaer. Fra bjergene i det indre af øen, mange tørre dale Barrancos, til kysten. På de sjældne regnskyl, som derefter kan være ganske produktiv, at disse udfylder Barrancos delvis rasende torrents. I befolkede områder, var de ådale derfor kraftigt udvidet og styrket.

Turisme

Med omkring 800.000 indbyggere, hvoraf cirka 378.000 bor i hovedstaden, er Las Palmas, Gran Canaria den mest befolkede ø i øgruppen. Hvert år omkring 2,2 millioner mennesker Gran Canaria, især turistcentre i den sydlige del af øen med de steder, Maspalomas, Maspalomas og San Agustín. Især i Central-og Nordeuropa, Gran Canaria er en populær destination, især for dem, der foretrækker den milde vinterklima kanariefugl. Men selv i sommermånederne, er klimaet på øen meste tempereret. Det er Golfstrømmen. På grund af den næsten året rundt afgørelse dagtimerne temperaturer fra 18 til 26 grader, De Kanariske Øer kaldes også øer af evigt forår.

Resorts

Øen er meget veludviklet for turismen. Især den sydlige del af øen, de turistdestinationer. I modsætning hertil er den nordlige stadig besat langt mindre touristy.

Blandt de mest berømte steder er San Agustín – Maspalomas – Maspalomas – Puerto Rico – Mogan – Puerto de Mogan – Santa Lucía de Tirajana – Meloneras

Seværdigheder:

* Den maleriske fiskerlandsby Puerto de Mogan, også kaldet Venedig i Syd

* De klitter i Maspalomas

* Palmitos Park – Paradiesischer palmer og Animal Park

* Den forlystelsespark “Aqualand”, en stor swimmingpool kompleks med masser af dias

* Drikkevandet i dæmningen Barranco over Maspalomas i baglandet

* Den “Tejeda”, en udkigspost på topmødet med henblik på at “Pico del Teide”

* Pinnacle Dedo de Dios (Guds finger) i Puerto de las Nieves (en del af rock blev revet ned den 28. november 2005 af tropisk storm Delta, er restaurering planlagt)

* Cenebio de Valeron, over 290 huler, der er blevet hugget af de indfødte i tuf

* Botaniskhave Jardin Botanico Canario i Tafira Alta

* Cactus Park Cactualdea på San Nicolas de Tolentino (West Coast), en af de største kaktus

haver i Europa.

* Den 80 meter høje monolit Roque Nublo

* Lokalisering Teror med typisk kanarisk arkitektur

* Caves Artenara

* Byen Las Palmas med dens historiske gamle bydel og havnen område og en kørestol tilgængelige boardwalk

* De steder “San Bartolemé” og “Fataga” indvand (malerisk)