fra 5.195,-

Mallorca- Sa Coma – Hotel Lasa 3*

Kontakt os

Bo i Sa Coma som er en hyggelig kystby beliggende på den østlige del af øen, 70 km fra Palma, også kendt for sine store strande, nogle af de bedste i Mallorca.

Det hyggelige Aparthotel ligger ved strandpromenaden med fantastisk udsigt til vandet, direkte adgang til promenade og stranden Sa  Coma og S’Illot. Her er der både underholdning, spillesteder og natteliv. Underholdning og show om aftenen, her live musik én gang om ugen.
Her tilbydes forskellige faciliteter, som bla. sport på stranden og hotellet, samt aktiviteter og der er sat stor fokus på aktiviteter til børn.

Hotellet tilbyder haver eller hav udsigt fra lejlighederne. Pool med solsenge samt børnepool. Køkkenet byder  bla. på lokale specialiteter som buffet. All Inclusive.

Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

room_1 tilg_2 tilg_1 tilg_pool

Mål:

Lift, bredde og dybde:                  80 x120 cm

Dør bredde, værelse:                    80 cm

Senge højde:                                    46 cm

Afstand fra gulv til sengebund: 30 cm

Dør bredde, badeværelse:          80 cm

Toilet højde:                                   46 cm

 

Her er der god mulighed for ferie for større grupper.

 

Klik for information om Mallorca som rejsemål

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.