Østrig – Tyrol Kaunertal – Hotel 4*

Rejs med et af de mest af Østrig mest smukkeste områder i Tyrol og bo på dette 4 stjernet Hotel, hvor der er adgang for alle, ligger i en af de smukkeste stille dale i den unikke natur med floden, stier og skovene omkring. Du får en dejlig følelse i kroppen af ro og kan kun blive helt afslappet i omgivelserne. Perfekt til hygge og afslapning med venner, familie, samt optimalt for de aktive på bla. skiferie eller cykelferie og vandreture i skovene og bjergene for alle.

Kontakt os

Rejs med til et af de mest af Østrig mest smukkeste områder i Tyrol og bo på dette 4 stjernet Hotel, hvor der er adgang for alle, ligger i en af de smukkeste stille dale i den unikke natur med floden, stier og skovene omkring. Du får en dejlig følelse i kroppen af ro og kan kun blive helt afslappet i omgivelserne.

Et hyggeligt Hotel som byder på en ferie i rigtig Tyroler stil med adgang for alle, i smukke omgivelser. Perfekt til hygge og afslapning med venner, familie, samt optimalt for de aktive på bla. skiferie eller cykelferie. Vandreture i skovene og bjergene. Stierne omkring hotellet og vejene op til gletcheren er optimalt til Cykelferie. Har du gangbesvær er dette ikke en hindring, da her er taget hensyn til en ferie med adgang for alle.

Hotellet tilbyder lækkert og hyggeligt Wellness, spa, sauna og fitnessrum, infrarød og600 m2 spa område med indendørs swimmingpool, 2 saunaer, dampbad, inferrød og afslapningsrum med adgang for alle, med udsigt over dalen..  

 

sauna pool swisstrack_1

Her tilbydes der store rummelige værelser i plan, store rummelige senge. Badeværelser med roll-in shower men også badekar hvis ønsket. Plads under håndvaskene og stor dreje radius.

 

Klik for information om Østrig som rejsemål

Det natur smukke Østrig, ligger som en smørklat, næsten midt i Europa. Landet byder velkommen til et væld af oplevelser, med storslåede musikarrangementer i de mange smukke koncertsale og æstetiske godbidder i nogle af Europas mest imponerende arkitekt værker. Yderligere tilbyder Østrig med de mange alper fremvise de utrolige smukke natur områder med store unikke skove og imponerende bjerge.

Østrig med sin hyggelige små byer mellem de smukke snoede veje i alperne med, tyrolerkjoler og læderhosen hvor der danses og hygges med Weissbier og glüwein. En vandretur i alperne, en cykeltur eller en skitur ned af løjperne med venner eller familie, er som at befinde sig på verdens tag med hygge midt i naturenen, er en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Selv vandet der løber ned fra bjergene er så rent, det kan drikke fra hanen.

I Østrig produceres der vin, som er god og billig. Ellers drikkes der mest importerede øl . Østrig er også er kendt for sin Jägertee, som er te med østrigsk snaps, som hovedsageligt serveres på skisportsstederne. Nyd de traditionelle østrigske retter som bla. Wiener Schnitzel, kogt bøf, kalvelever med urter samt forskellige skinketyper. De fleste retter serveres med ris eller kartofler. Til dessert bliver der ofte serveret tærte eller Apfelstruden, der er en sød kage med æblemos. Østrig tilbyder I stor stil farverige og lækre kager til de fleste måltider.

I Østrig er valutaen i Euro. På mange Hoteller og restauranter lægger tjenerne et service beløb til regningen, men ofte forventer de at få lidt drikkepenge oveni.

Der bliver efterhånden bedre og bedre forhold for folk med gangbesvær eller andet handicap i Østrig. Her er der ligeledes mulighed for at tage på skiferie eller cykelferie og nyde det med venner eller familie uanset om man har gangbesvær eller ej.