Mallorca- Palma Nova – Hotel Solia 4*

Her tilbyder der bla. All Inclusive

Kontakt os

Et rigtig lækkert hotel som bla. tilbyder en behagelig atmosfære, høj standart og ligger i området,  Palma Nova, Mallorca, 12 km fra hovedstaden Palma, kun 22 km fra lufthavnen.

Hotellet ligger kun 150 m fra standen og den store hvide sandstrand i Palma Nova, samt en dejlig promenade kun 250m væk i et hyggeligt og tilgængeligt område tæt på butikker, restauranter og supermarkeder. Hotellet tilbyder en lækker Lagoon ligende pool samt indendørs pool, Sauna, Bar /lounge, Solterrasse, Restaurant, Cafeteria, Fitnessrum samt butik.

305 værelser som er fuldt udstyrede og moderne i deres design, høje komfort , vil du nyde fuldt ud. De fleste værelser er udstyret med 2 senge. 1 sovesofa. Fladskærms TV. Gratis Wi-Fi. Telefon samt et minikøleskab. Værdiboks (mod ekstra gebyr).  Samtlige værelser er udstyret med aircondition og et badeværelse med badekar eller roll-in shower.

 

Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

indoor_pool tilg tilg_2 tilg_3

De fleste værelser er udstyret med 2 senge af 1.20 mtr. Den indendøres pool er udstyret med lift.

 

Mål

Lift:                                           80x170cm

Værelse, dør bredde:          80 cm

Sengehøjde:                           49cm

Afstand gulv til seng:          25cm

Badeværelse, dør bredde: 74cm

Toilet højde:                          48cm

 

Klik for information om Mallorca som rejsemål

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.