Italien – Firenze – Hotel centrum 4*

Ferie i hjertet af Firenze - byen med de små hyggelige gader som byder på god shopping, de mange lækre og hyggelige restaurant og et mekka af isbarer. Derudover er Firenze en by hvor du kan få mange kulturelle oplevelser.

Kontakt os

Bor i hjertet af Firenze på et lækkert 4 stjernet hotel, Italien.

Hotellet byder dig velkommen til en ferie med mange kulturelle oplevelser.  Fra hotellet er der udsigt til byens flod Arno som ligger lige udenfor døren. Arno floden går 241 km gennem det skønne Toscana landskab og ender ud ved Pisa. Lige udenfor døren finder du byens små hyggelige gader, som fører til den store plads, hvor den smukke Santa Maria del Fiorentina domkirke er opført. Firenze by indbyder til god shopping, har mange lækre og hyggelige restauranter og ikke mindst et mekka af isbarer. 

På dette lækre hotel finder du mange små finesser, som er udført med respekt for den smukke italianske stil. Værelserne er rummelige med en god og hygge stemning. Tilgængelige store badeværelser med adgang for alle. På øveste etage af hotellet finder du en hyggelig tagterrasse med udsigt ud over den hyggelige by. 

Hotellet byder alle velkommen, både store som små. Så du kan roligt invitere kæresten, veninderne, familien eller hygge gruppen med på ferie.