Italien- Sestiere- Hotel 4*

Skiferie og sommer aktiviteter for alle med masser af muligheder for dig som elsker ferie hvor du får lov til at røre dig og hygge med familie og venner i smukke bjergområder.

Kontakt os

Skiferie og sommer aktiviteter for alle med masser af muligheder for dig som elsker ferie hvor du får lov til at røre dig og hygge med familie og venner i smukke bjergområder. Bo med en unik og smuk udsigt udover bjergene, kun gå-afstend til centrum og pisterne. Nyd det ude aktivt i sneén eller i sommeren sæsonnen, efterfulgt af hygge på hotellets bar og restaurant, hvor der tilbydes lækre italienske specialiteter. Hotellet har lagt vægt på en kombination af hygge i smukke omgivelser. Ideélt til familier, større og mindre grupper.

 

 

 

 

tilgaengelighed_2

Hotellet er fuldt tilgængeligt på samtlige værelser. Her er masser af plads, store og rummelige værelser samt badeværelser. Her er der rig mulighed for at dyrke sport for alle uden begrænsninger. Idéelt til grupper og familier. Aktiviteter for alle og hjælpemidler tilbydes efter behov.

Klik for information om Italien som rejsemål

Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet. Italien har grænse med Frankrig i vest, Schweiz i nord, og  Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet. Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emanuel 2. Italien omslutter to småstater, Vatikanstaten, der ligger i Rom og San Marino, som ligger I Apenninerne, omtrent midtvejs mellem Rom og Venedig. Nyd det smukke Italien. Et bjergrigt land med Alperne i nord og bjergkæden, Appeninerne fra nord til syd. De frugtbatre egne som findes især syd for alperne. Rigt på på kultur med en smuk og unik  arkutektur, ny som gammelt. Et land rigt på velvære med wellness, termiske bade og special behandlinger med mudder. Blandt smukke byer og et unikt landskab med hyggelige vinslotte og vingårde mellem bjergene kan der nydes nogen af de mest fantastiske vine, sammen med et måltid af Italienske specialiteter. Oplev Venedigs smukke by, set fra de hyggelige gader, som bliver forbundet med smukke broer mellem de høje bygninger og kirker. Se Venedig fra de unikke både, sejl rundt i de smalle og hyggelige kanaler, under broerne, se bagsiden af de høje bygninger, hvor tøjet hænger på snor fra vindue til vindue imellem skodderne og blomsterkasser. Se Rom, Bibione, Torino, oplev Abano med de mange termiske kilder ligger, stå på ski i Alperne under den dejlige sol og meget andet som Italien byder på.

Oplevelser du ikke vil være foruden.