Kreta – Chania -Resort 4*

Besøg en af de smukkeste Øer lige midt i Middelhavet, som byder på lækre strande, smukt landskab og hyggelige små gader med gamle bygninger med fascinerende historier og butikker fyldt med sjove ting og håndværk. Bo på dette dejlige og hyggelige familiedrevet resort som har alt for en dejlig og afslappende ferie i smukke og rolige omgivelser.

Kontakt os

 

Besøg en af de smukkeste Øer lige midt i Middelhavet, Kreta, som byder på lækre strande, smukt landskab og hyggelige små gader med gamle bygninger med fascinerende historier og butikker fyldt med sjove ting og håndværk.  Bo på dette dejlige og hyggelige familiedrevet resort som har alt for en dejlig og afslappende ferie i smukke og rolige omgivelser. Nyd stemning i Chania by om aftenen på restauranterne og caféerne ved havnen, mens en humørfyldt befolkning byder dig velkommen med et smil og åbne arme og musik. 

Resortets venlige personale byder dig velkommen med lækre lokale hjemmelavet specialiteter fra eget køkken, gode drinks fra baren og musik og dans om aftenen.  Resortet er tilgængeligt for alle uanset behov, med sine rummelige værelser og område som gør det nemt at komme rundt.