Mallorca – Colonia San Jordi – Hotel 4*

Ved en af de smukkeste strande på Mallorca ligger en dejlig oase fyldt med terrasser, springvand, hyggelige haver og søer som ligger mellem bygninger med balkoner.

Kontakt os

Ved en af de smukkeste strande på Mallorca ligger en dejlig oase fyldt med terrasser, springvand, hyggelige haver og søer som ligger mellem bygninger med balkoner. Her er plads til alle i alle aldre. Et stort udbud af faciliteter som bla. tennis, volleyball, faciliteter i fitnesscenter, bordtennis og ridning, leje af cykler og meget mere.

Nyd maden fra hotellets buffet, slap af og nyd det i loungen, ved det dejlige pool område på solsengene og hyg dig med familie og venner med levende musik om aftenen. For børne familierne er her aktiviteter og god underholdning med bla. shows og mini-disco.

Et dejligt sted for alle som ønsker en afslappet eller aktiv ferie med kæresten, familien eller vennerne.

 

Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

 

Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere...	 Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere...	 Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere...

 

 

 

 

 

Mål:

Dør bredde værelse  72cm

Sengehøjde  50cm

Dør bredde badeværelse  76cm

Toilet højde  48cm

 

 

Klik for information om Mallorca som rejsemål

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.