Mallorca- Sa Coma- Park Hotel 4*

Nyd ferien på Mallorca i Sa Coma med familien og venner. Her får du en ferie for hele familien med All Inclusive, mens du slapper af og bruger tiden med familien i hyggelige møbleret lejligheder, hvor der er plads til alle.

Kontakt os

Rejs med familien til Mallorca, Sa Coma og nyd ferien med familien og venner i hyggelige omgivelser og små oaser kombineret af haver, dejlig pool områder for alle uanset behov.

Forkæl dig selv i hotellets Jacizzi, sauna og mange restauranter, som byder på mad til enhver smag. Hotellets All Inclusive buffet byder på lækre retter. Hotellets hyggelige lounger, adskillige restauranter og snack-bar, underholdning samt mange forskellige faciliteter som bla. fitness, volly-ball, leje af cykler og muligheder for at dykke. Hotellet her i Sa Coma, giver dig mulighed for en dejlig ferie for alle.

Her er der mulighed for en ferie for alle med ren afslapning og hygge for voksne som børn. Slap af mens dine børn f.eks. hygger sig med dyr, med mini-golf og i badeland hvor børn kan boltre sig mens de voksne nyder solen.

Hold ferie her og du får et inklusiv All Inclusive ophold og brug tiden med familien og bo i hyggelige møbleret lejligheder, hvor der er plads til alle.


Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER

[/table]

Sustravel.dk Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... Sustravel.dk Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... Sustravel.dk Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere...

Klik for information om Mallorca som rejsemål

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.