Østrig – Schladming-Dachstein – Resort 4+*

Her er der mulighed for en aktiv ferie i vand med rafting, rundt i bjergene , paragliding en afslappendende ferie med masser af ro og hygge for alle

Kontakt os

Tag på skiferie og nyd ferien i snéen eller sommeren i den smukkeste naturområder i de Østrigeste alper kun få minutter fra centrum. Bo med lyden af bjælder fra køer i baghaven om sommeren, nyd udsigten over bjergene med en af de smukkeste bjergområder fra dette hyggelige resort. Resortet tilbyder store lejligheder, opholdsrum og ski rum, en dejlig pool, sauna og flere hyggelige terresser med udsigt over bjergene.  Her er det muligt at nyde en ferie med familie og venner  og bo i rolige omgivelser og stå på ski i bjergene ved Schladming-Dachstein,  som er tidl. World Cup by, så det giver alle uden begrænsninger mulighed for en aktiv ferie i sneen. Her er der mulighed for en aktiv ferie i vand med rafting, rundt i bjergene , paragliding en afslappendende ferie med masser af ro og hygge for alle.

 

tilg_1tilg_2tilg_3

 

 

 

 

 

 

Klik for information om Østrig som rejsemål

Det natur smukke Østrig, ligger som en smørklat, næsten midt i Europa. Landet byder velkommen til et væld af oplevelser, med storslåede musikarrangementer i de mange smukke koncertsale og æstetiske godbidder i nogle af Europas mest imponerende arkitekt værker. Yderligere tilbyder Østrig med de mange alper fremvise de utrolige smukke natur områder med store unikke skove og imponerende bjerge.

Østrig med sin hyggelige små byer mellem de smukke snoede veje i alperne med, tyrolerkjoler og læderhosen hvor der danses og hygges med Weissbier og glüwein. En vandretur i alperne, en cykeltur eller en skitur ned af løjperne med venner eller familie, er som at befinde sig på verdens tag med hygge midt i naturenen, er en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Selv vandet der løber ned fra bjergene er så rent, det kan drikke fra hanen.

I Østrig produceres der vin, som er god og billig. Ellers drikkes der mest importerede øl . Østrig er også er kendt for sin Jägertee, som er te med østrigsk snaps, som hovedsageligt serveres på skisportsstederne. Nyd de traditionelle østrigske retter som bla. Wiener Schnitzel, kogt bøf, kalvelever med urter samt forskellige skinketyper. De fleste retter serveres med ris eller kartofler. Til dessert bliver der ofte serveret tærte eller Apfelstruden, der er en sød kage med æblemos. Østrig tilbyder I stor stil farverige og lækre kager til de fleste måltider.

I Østrig er valutaen i Euro. På mange Hoteller og restauranter lægger tjenerne et service beløb til regningen, men ofte forventer de at få lidt drikkepenge oveni.

Der bliver efterhånden bedre og bedre forhold for folk med gangbesvær eller andet handicap i Østrig. Her er der ligeledes mulighed for at tage på skiferie eller cykelferie og nyde det med venner eller familie uanset om man har gangbesvær eller ej.

Helligdage: Nytårsdag, 1. januar Helligtrekongersdag, 6. januar Arbejdernes dag, 1 maj Jomfru Maria dag, 15. august Nationaldag, 26. oktober Allehelgensdag, 1. november Juledag, 25. december Anden juledag, 26. december

Flytbare helligdage Påske, marts eller april Whit Sunday, Whit Monday, maj eller juni Kristi legeme, maj eller juni

For at tilkalde hjælp i Østrig skal du ringe på følgende numre: Ambulance (144) Politi (133) Brandvæsen (122)