Østrig – Schladming-Dachstein – Hotel 4*

Her er der ingen begrænsninger for en afslappende eller aktiv ferie i ski-paradis eller sommer med rafting, ture ned af floderne eller rundt i bjergene

Kontakt os

Nyd ferien i smukke og rolige omgivelser på hotel med udsigt udover bjerge og pister i Schladming Dachstein . Her er der ingen begrænsninger for en afslappende eller aktiv ferie i ski-paradis eller sommer med rafting, ture ned af floderne eller rundt i bjergene. Hotellet er i rigtig Tyroler stil med en meget hyggelig atmosfære og ligger lige ved lifter. Idéelt for familie, par til en ferie tilgængelig for alle uden begrænsninger.

Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere... tilg_1 tilg_2

Klik for information om Østrig som rejsemål

Det natur smukke Østrig, ligger som en smørklat, næsten midt i Europa. Landet byder velkommen til et væld af oplevelser, med storslåede musikarrangementer i de mange smukke koncertsale og æstetiske godbidder i nogle af Europas mest imponerende arkitekt værker. Yderligere tilbyder Østrig med de mange alper fremvise de utrolige smukke natur områder med store unikke skove og imponerende bjerge.

Østrig med sin hyggelige små byer mellem de smukke snoede veje i alperne med, tyrolerkjoler og læderhosen hvor der danses og hygges med Weissbier og glüwein. En vandretur i alperne, en cykeltur eller en skitur ned af løjperne med venner eller familie, er som at befinde sig på verdens tag med hygge midt i naturenen, er en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Selv vandet der løber ned fra bjergene er så rent, det kan drikke fra hanen.

I Østrig produceres der vin, som er god og billig. Ellers drikkes der mest importerede øl . Østrig er også er kendt for sin Jägertee, som er te med østrigsk snaps, som hovedsageligt serveres på skisportsstederne. Nyd de traditionelle østrigske retter som bla. Wiener Schnitzel, kogt bøf, kalvelever med urter samt forskellige skinketyper. De fleste retter serveres med ris eller kartofler. Til dessert bliver der ofte serveret tærte eller Apfelstruden, der er en sød kage med æblemos. Østrig tilbyder I stor stil farverige og lækre kager til de fleste måltider.

I Østrig er valutaen i Euro. På mange Hoteller og restauranter lægger tjenerne et service beløb til regningen, men ofte forventer de at få lidt drikkepenge oveni.

Der bliver efterhånden bedre og bedre forhold for folk med gangbesvær eller andet handicap i Østrig. Her er der ligeledes mulighed for at tage på skiferie eller cykelferie og nyde det med venner eller familie uanset om man har gangbesvær eller ej.

Helligdage: Nytårsdag, 1. januar Helligtrekongersdag, 6. januar Arbejdernes dag, 1 maj Jomfru Maria dag, 15. august Nationaldag, 26. oktober Allehelgensdag, 1. november Juledag, 25. december Anden juledag, 26. december

Flytbare helligdage Påske, marts eller april Whit Sunday, Whit Monday, maj eller juni Kristi legeme, maj eller juni

For at tilkalde hjælp i Østrig skal du ringe på følgende numre: Ambulance (144) Politi (133) Brandvæsen (122)