Mallorca- Calas de Mallorca- Hotel 3*

Vågn op hver morgen med havudsigt fra Hotellet direkte udsigt til Middelhavet i Calas de Mallorca.

Kontakt os

Kan du se dig selv vågne op hver morgen med havudsigt fra Hotellet, direkte udsigt til Middelhavet i Calas de Mallorca? Så er dette skønne trestjernet hotel beliggende på en klippe lige noget for dig. Udover det fantastiske udsigt byder hotellet også på et madparadis, der er noget for en hver smag. -Her tilbydes All Inclusive og børn under 2 år (Gratis). Der serveres lækker buffet til hovedmåltiderne i restauranten og snacks såsom hamburgere, hotdogs, sandwich, pandekager, is og chips i snackbaren. Ganen tilfredsstilles med lokalt producerede alkoholiske & ikke-alkoholiske drikkevarer.

Her er der rig mulighed for at slappe af på den skønne terrasse med liggestole og parasoller eller tage en svømmetur i den olympiske pool med ferskvand. Ønskes der ekstra luksus kan der købes adgang til VIP-område med hyggelige Bali senge ved poolen.

Hotellet tilbyder forskellige faciliteter, som bla. solarium og et omfattende underholdningsprogram.

Alle værelser har balkon, telefon, gode badeværelsefaciliteter, loft ventilator, satellit-tv, pengeskab og WiFi. (de to sidste nævnte mod ekstra gebyr)

 

Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]

tilg_3tilg_2tilg_1

 

 

 

 

Klik for information om Mallorca som rejsemål

Mallorca er den største ø-gruppen. Øen har en maksimal øst-vest afstand af 98 kilometer, og en nord-syd afstand af 78 kilometer. Det er 3620,42 km ⊃ 2; meter og har en kystlinje på over 550 km i længden. Mallorca har et tempereret subtropisk klima med et gennemsnit på 7,9 solskinstimer om dagen og de gennemsnitlige nedbør (1400 mm i nord, 400 mm i syd). To bjergkæder omgiver øen mod øst og nord-vest, Unspectacular Llevant og den berømte, lange strækker ikke befolket Serra de Tramuntana, i de højeste bjerge på øen, herunder ti med over 1000 meter over havets overflade.; I Sierra de Levant er dog kun tre toppe over 500 meter. Dette beløb nået uden for de to bjergkæder i kun Randa med 540 yards i midten af øen Es Pla.

Den korte vinter skyldes oekarakter mild og våd. I sjældne tilfælde kan det imidlertid også snefald, hovedsagelig anvendes i bjergene. I sommermånederne, men det næppe regnskyl. Temperaturerne i backcountry kan derefter stige til over 40 ° C.

Fra slutningen af august korte kraftige regnskyl ledsaget af storm og torden er mulige, hvilket resulterer i oktober er statistisk den vådeste måned i året. Dette kan føre til lokale oversvømmelser, når torrents kan optage mængden af vand i havet og ikke afledt.

Udgangen af december i januar er vindstille, milde vejrforhold, de såkaldte Calmes ofte. Sommeren kan føre til mandel blomstre i januar, som er den ø i modsætning til den udtørrede landskab i sommer et helt andet look.