Thailand- Hua Hin- Resort 4*

Opgivet pris er inkl. Bungalow/Villa ved 4 personer Ønskes flere dage eller andre datoer så skriv eller ring til os på tilbud Ture mv. kan arrangeres ved forespørgsel

Kontakt os

Ved Red Mountain i udkanten af Hua Hin, tæt på centrum ligget et det hyggelige og unikke resort i smukke landlige omgivelser.
Resortet har 2 store Villaer med hver sit præg. Ramper som viser vej til bla. hyggelige terresser og en pool som er midtpunkt af hele resortet. Her er der lagt vægt på velvære og afslapning for alle med store soveværelser heri en suite udstyret med unikt badeværelse, et lille ude køkken og opholds område, under overdækket terrasse ud til poolen, samt en stor møbleret stue med håndlavede møbler samt anlæg, DVD og fladskærm.

Resortet tilbyder house-keeper som ekan være behjælpelig med indkøb af råvarer, madlavning mv.

 

Thailand-HuaHin-CareResort-strandstol-HC Thailand HuaHin CareResort HC-værelse m lift Thailand HuaHin CareResort Badeværelse 2

Et perfekt sted for en hyggelig ferie med familie og venner med fokus på velvære og og afslapning samt  fokus på sikkerhed og tryghed.

Rummelige værelser og badeværelser med plads til alle.

Klik for information om Thailand som rejsemål

Thailand, et smukt kongedømme i Sydøst asien, tidligere Siam. Det grænser til Burma (Myanmar), Laos, Cambodja og strækker sig ned ad Mallacahalvøen til Malaysia.

Thailand er rigt på eksotiske sandstrande af det fineste hvide sand, smukke coraller i det smukke tyrkiese hav og fisk I de smukkeske farver. Et paradis for dykkere og snorkeling.  Thailand er kendt for deres små thaidamer, som giver en fantastiske massage på strandene under parasollerne eller i gaderne mellem tattoo butikker og et mekka af restaurant som byder på fantastiske Thailanske specialiteter.

Thailands kultur er stærkt præget af buddhismen. Drengene I Thailand skal minimum 1 år leve som munke, det er en del af deres gang I livet. Der er pragtfulde templer i alle større byer. De ældste bevarede rester af thailandske arkitektur stammer fra Dvaravati-perioden cirka fra år 500 til år 1000. I den gamle hovedstad Ayutthaya kan man se rester af imponerende bygningsværker i sten. Kunst og arkitektur fra denne periode var påvirket af rigerne i Cambodja, Burma og på Sumatra. Det var først med Chiang Mai stilen fra år 1000 og frem, at landet udviklede sit eget kunstneriske udtryk. Næsten alle ældre bygninger har en religiøs funktion og er rigt udsmykkede med en eller flere buddhastatuer. Statuerne følger nøje den beskrivelse af Buddha , der findes i sanskritdigtningen – “Ben som en hjort, hage som en mangokerne, hår som skorpionens brod”. Også den klassiske billedkunst var knyttet til religionen – der var først ved slutningen af 1800-tallet, at mere folkelige motiver fik plads i malerkunsten.

Den thailandske litteratur opstod i 1200-tallet, og fra den tid stammer flere digte, ofte baseret på buddhistiske sagn. Prosaværket Thraiphum Phraruang fra 1345 er formodentlig skrevet af kong Lithai, og beskriver inderverdenen, jorden, himlen og en utopisk fremtidsverden. Det har haft stor indflydelse på thailandsk verdensanskuelse. Den første moderne forfatter var nationalpoeten Sunthon Phu, der i første halvdel af 1800-tallet blev læst og påskønnet både ved hoffet og i den del af offentligheden, der kunne læse. Den thailandske roman opstod i begyndelsen af 1900-tallet.

Et vigtigt indslag i thailandsk hverdagskultur er dyrkelsen af kong Bhumibol Adulyadej og hans familie, der nyder stor respekt i befolkningen. Deres portrætter hænger ofte i private hjem, og der sendes en halv time om kongefamilien i fjernsynet hver dag.