fra 5.095,-

Tyrkiet- Side – Resort

Kontakt os

Resortet er et flot og lækkert nybygget hotel, som kun ligger 800 m fra stranden. Langs kysten, tæt på stranden ligger en promenade. Tilgængeligt for alle.
Den første lille promenade ca. 350 m fra hotellet i retning mod stranden ligger butikker.
I midten af Kumköv  som ligger 2 km fra hotellet, finder man masser af butikker, barer og restauranter for turister.
Byens centrum, den gamle bydel, havnen og gader med butikker, reatauranter med mere ligger 7 km fra hotellet.  Her tilbyder hotellet  tilbyder shuttle bus til transport, og der er taxier eller folk kan tage Dolmus.

Resortet tilbyder en stor og lækker udendørs pool i dejlige omgivelser, lækker Jacuzzi & børnepool. Resortets Spa club kan man slappe af og pleje sig selv med Tyrkisk Hamam  massage.
Forkæl dig selv og nyd det med lækkert mad fra køkkenets eksklusive restaurant & pub eller slap af i baren som tilbyder snacks og lækre cocktails.

Alle værelser har aircondition, gulvvarme og lydsystem. Værelserne er rummelige, badeværelserne er fuldt tilgængelige og byder på en vidunderlig udsigt over Taurusbjergene .

Resortet tilbyder gæsterne en eksklusiv ferie hvor man kan nyde  i Resortets Beach Club som kun ligger 900 mtr. fra Hotellet. det med et væld af  faciliteter i komplekset , såsom

Trådløst internet fællesarealer
tennisbaner
reception
kontorfaciliteter
24 timers vagt
satellit-tv
parkering
Elevator
Legeplads til børnene

* Begrænset forsyning af udvalgte faciliteter i vintermånederne

 

SIDEV_QPA_A_C1517_35 SIDEV_QPA_A_C1517_29 SIDEV_QPA_A_C1517_28 SIDEV_QPA_A_C1517_30

De 2 soveværelser med 2 badeværelser, tilpasset for dig som har gangbesvær eller har kørestol.
Her finder man automatiske skydedøre med sensorer til at åbne. Badeværelserne er hver udstyret med 2 håndvasker. Samtlige lifter er automatiske.

Lejligheden til venstre har 1 moderne jacuzzi på badeværelset. Hele lejligheden har gulvvarme (for vinterperioden). Der er 2 terrasser, hvor man kan sidde udenfor og nyde det.
De 2 handicap værelser har elektriske senge. Der vil være 1 lift i lejligheden (let, som er i en taske og kan samles).
Alle faciliteter i Resortet er tilgængeligt for alle med gangbesvær og kørestol, og et luksus toilet er tilpasset de oblikatoriske mål. Beachbaren er ligeledes tilgængelig for alle.

 

Klik for information om Tyrkiet som rejsemål

 

Tyrkiet hedder officielt Republikken Tyrkiet er et eurasisk land, der dækker halvøen Anatolien i det sydvestlige Asien og Thrakien i sydeuropas Balkanregion. Tyrkiet byder på moderne hoteller samt første klasses restauranter med locale specialiteter, og natklubberne som er åbne næsten hele natten. Det pragtfulde køkken, de venlige mennesker, og store udbud af aktiviteter,, det dejlige havvand og et fornuftigt prisniveau, er med til at gøre ferien perfekt. Beliggende på grænsen mellem Europa og Asien, og den største by, Istanbul, deler sig over to kontinenter ved det smukke Bosporusstræde. Landområde dækker over 800.000 kvadratkilometer, med en kystlinje der strækker sig over mere end 8000 kilometer, med Middelhavet mod syd, Ægæerhavet mod vest, Marmarahavet mod nordvest og Sortehavet mod nord. Tyrkiets natur er meget varierende. Se bla. Pamukkale, “Bomuldsslottet” med sine varme kilder, Göreme-dalens eventyrlandskab, de smukke palmestrande, sneklædte bjerge, og dale. Marker, stepper, samt floder, søer og dæmninger. Tyrkiet har ca. 300 solskinsdage om året. Den tyrkiske historie begynder længe før vort årtusinde og har været hjemsted for mange forskellige civilisationer. Overalt vidner ruiner og monumenter om disse mægtige kulturer som var. For eksempel findes to af verdens syv vidundere i Tyrkiet; Artemistemplet i Efesos og Halikarnassos Mausoleum i Bodrum. I Efesos finder man Jomfru Marias Hus, hvor der den 15 august holdes messe til minde om hendes optagelse i himlen, og i Troja Den trojanske Hest fra Homers fortælling”Iliaden”. Det siges også ifølge legenden, at Noah’s Ark efter Syndfloden strandede på Araratbjerget i østtyrkiet og at Sankt Nicholas boede i byen Demre. En historie, kultur og natur der er værd at opleve.