Barcelona

Barcelona med SusTravel

 

Barcelona – Alene byens navn får os til at tænke på gastronomisk forkælelse og spændende arkitektur præget af Antonio Gaudi. Spaniens anden største by, byder på et kæmpe udbud af kunst og kultur med et mix af gammelt og nyt, dejlige strande med tilgængelige strandpromenader og masser af butikker. Du kan shoppe amok på Ramblaen fyldt med markeder eller i området ved Gran Teatre del Liceu. Når du trænger til en pause, er der masser af hyggelige restauranter og caféer, der serverer alt fra friskpresset appelsinjuice til café con leche (kaffe med mælk) og tapas. Vi anbefaler, at du tager på Picasso museet eller til La Sagrada Familia, som er et unikt bygningsværk, der tager pusten fra de fleste. Detaljegraden er så enorm, at det tager 250 år at bygge. De forventer at være færdige om 100 år.

 

Hoteller

Barcelona er kendt for at være et af de mest tilgængelige rejsemål og det er vores hoteller også. Vi har et stort udvalg af dejlige hoteller i flere dele af Barcelona. Hotellerne ligger tæt ved centrum og kort gå afstand væk, i mere rolige omgivelser og tæt på strand og vand. Hotellerne er tilgængelige for alle efter behov, med rummelige værelser og lejligheder, tilgængelige badeværelser med roll-in shower og greb ved toiletter, samt nogen af hotellerne byder på afslapning på toppen af hotellet ved poolen, med udsigt over byen. Her vil der typisk være lift til poolen. Der tilbydes flere faciliteter for store som små og ture tilbydes. Morgenbuffet og 1/2 pension kan varierer efter hotel og ønske.

Læs mere om de enkelte hoteller

Ture

I Barcelona kan vi som noget helt specielt tilbyde nogle guidede ture til nogle af de mest spændende steder og vise Barcelona fra sin bedste side.

 

the Bocceria Market

Stemningen på dette kulørte marked er bestemt et af de steder som vi anbefaler at man besøger. Oplev farverne, duftene og aktiviteten imens du kigger på de mange fødevarer, som ligger flot præsenteret i monterer, kurve og på fade.  

 

Det Gotiske Kvarter

Dette kvarter er et af de første steder som mange turister vælger at besøge. Her kan du se historien manifesteret i arkitekturen, opleve gastronomien i butikker som er over 100 år gamle og virkelig mærke den stemningen mens man kan høre de lokales klingende snakken.  

 

Camp Nou Stadium

Det kæmpe stadion kan huse mere end 98.000 tilskuere. Det er også hjemsted for et af det berømte FC Barcelona.

Det er muligt at besøge dette fantastiske stadium og det tilhørende museum i kørestol. Dog er der desværre ikke adgang til selve arenaen.

 

Tapas Tour

Spanien er kendt for at sine lækre tapas og Barcelona er et perfekt sted at lade sig forføre af de mange dejlige retter , hvor man kan se inspirationen fra middelhavet, Baskerlandet og det mere eksotiske syd.  

Vi kan anbefale de allerbedste steder til nyde disse lokale specialiteter.

 

Barcelona City Tours

Se hele byen fra oven i en af byens røde dobbeltdækker busser, imens en guide fortæller dig historierne bag bygningsværker og monumenter.

Vi ved hvilke busser der er ekviperet med det rigtige udstyr til at hjælpe dig med at få den bedste tur rundt i byen.