Gran Canaria – Maspalomas – Sea Front Hotel 4*

Kontakt os

Tag til Gran Canaria og bo på det lækre 4*  Hotel, direkte ud til strand og vand, tæt på det mest eksklusive shopping-område i den sydlige del af Gran Canaria og Nature Reserve Dunas de Maspalomas. Kompleksets 76.000 m2 have indbyder de besøgende til at nyde det i et fredelige omgivelser, hvor der er rig mulighed for at bla. nyde det aktivit , hvor du kan dyrke alle former for sport og passe krop og sind i et fantastisk Spa område, som inspireres af den vulkanske natur på øen .

Forkæl dig selv på én af de seks restauranter, hvor der bla. tilbydes buffet til morgenmad og middag, eller et stort udvalg af a la carte.

Udendørs tilbydes 4 pools, her af 3 er opvarmet, separate børnebassiner , vandfald og jacuzzi , I pool området er der rig mulighed for at nyde det på en  solterrasse med liggestole og parasoller, samt snack bar. Her er det muligt mod betaling at bruge hotellets fitnesscenter samt 3.000 m2 spa og skønhed område, der her giver adgang til en jacuzzi, sauna, solarium og massage.

Der tilbydes adskillige fritidsaktiviteter som bla. bordtennis , aerobic, boccia og minigolf . Mod betaling af et ekstra gebyr kan gæsterne spille tennis , billard, bowling og golf, samt en kiosk, en butiksarkade og en Frisør.  Slap af på bistro caféen i biografen, én af de mange barer og eller på diskoteket.

Elegante og moderne værelser, flisebelagt marmor badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit / kabel TV, radio og internetadgang. En minibar, altan eller terrasse.

KONTAKT OS FOR PRISER
Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts),
Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol,
Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran,
Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider),
Trykaflastende Luftmadras,
[/table][/learn_more]
tilg_1 tilg_2 tilg_3

 

Tilgængelige værelser er i niveau med pool

De tilgængelige badeværelser har roll-in shower og hævet toilet med håndlister

Her finder du god adgang til mange faciliteter i området og tæt på mange faciliteter

2 af de opvarmet pools er udstyret med lift

Klik for at læse om Gran Canaria som rejsemål

Gran Canaria er en ø i øgruppen og er beliggende 210 km vest for den sydlige marokkanske kyst i Atlanterhavet. De cirka cirkulære vulkanske ø beliggende mellem sine store naboøerne. Øen har en diameter på omkring 45 kilometer og et areal på 1,560.10 kvadratkilometer. Den samlede længde af kysten af ​​Gran Canaria er 236 km. Den højeste elevation i centrum af øen er 1949 meter højt, udslukte vulkan Pico de las Nieves. Landmark Gran Canaria er den 1813 meter høje Roque Nublo.

På grund af de klimatiske og geografiske mangfoldighed, dens mangfoldige flora og fauna på Gran Canaria beskrevet som en “miniature kontinent”. Øen har 14 mikroklimaer. Fra bjergene i det indre af øen, mange tørre dale Barrancos, til kysten. På de sjældne regnskyl, som derefter kan være ganske produktiv, at disse udfylder Barrancos delvis rasende torrents. I befolkede områder, var de ådale derfor kraftigt udvidet og styrket.

Turisme

Med omkring 800.000 indbyggere, hvoraf cirka 378.000 bor i hovedstaden, er Las Palmas, Gran Canaria den mest befolkede ø i øgruppen. Hvert år omkring 2,2 millioner mennesker Gran Canaria, især turistcentre i den sydlige del af øen med de steder, Maspalomas, Maspalomas og San Agustín. Især i Central-og Nordeuropa, Gran Canaria er en populær destination, især for dem, der foretrækker den milde vinterklima kanariefugl. Men selv i sommermånederne, er klimaet på øen meste tempereret. Det er Golfstrømmen. På grund af den næsten året rundt afgørelse dagtimerne temperaturer fra 18 til 26 grader, De Kanariske Øer kaldes også øer af evigt forår.

Resorts

Øen er meget veludviklet for turismen. Især den sydlige del af øen, de turistdestinationer. I modsætning hertil er den nordlige stadig besat langt mindre touristy.

Blandt de mest berømte steder er San Agustín – Maspalomas – Maspalomas – Puerto Rico – Mogan – Puerto de Mogan – Santa Lucía de Tirajana – Meloneras

Seværdigheder:

* Den maleriske fiskerlandsby Puerto de Mogan, også kaldet Venedig i Syd

* De klitter i Maspalomas

* Palmitos Park – Paradiesischer palmer og Animal Park

* Den forlystelsespark “Aqualand”, en stor swimmingpool kompleks med masser af dias

* Drikkevandet i dæmningen Barranco over Maspalomas i baglandet

* Den “Tejeda”, en udkigspost på topmødet med henblik på at “Pico del Teide”

* Pinnacle Dedo de Dios (Guds finger) i Puerto de las Nieves (en del af rock blev revet ned den 28. november 2005 af tropisk storm Delta, er restaurering planlagt)

* Cenebio de Valeron, over 290 huler, der er blevet hugget af de indfødte i tuf

* Botaniskhave Jardin Botanico Canario i Tafira Alta

* Cactus Park Cactualdea på San Nicolas de Tolentino (West Coast), en af ​​de største kaktus

haver i Europa.

* Den 80 meter høje monolit Roque Nublo

* Lokalisering Teror med typisk kanarisk arkitektur

* Caves Artenara

* Byen Las Palmas med dens historiske gamle bydel og havnen område og en kørestol tilgængelige boardwalk

* De steder “San Bartolemé” og “Fataga” indvand (malerisk)