Tenerife – Los Cristianos – Kurhotel*

Ferie på Tenerife og bo midt i Playa de las America’s. Bo på toppen og kun 5-7 min gang fra Strandpromenaden fyldt med caféer, reasturanter med direkte udsigt til vand og strand og et smuk solnedgang, mens du nyder din mad og en drink..

Kontakt os

Ferie på Tenerife og bo midt i Playa de las America’s. Bo på toppen og kun 5-7 min gang fra Strandpromenaden fyldt med caféer, reasturanter med direkte udsigt til vand og strand og et smuk solnedgang, mens du nyder din mad og en drink.. En hyggelig stemning fyldt med aktiviteter for alle med adgang for alle. Aktiviteter langs stranden for voksne som børn.

Hotellet er familie eget gennem flere år, og her er adgang for alle. Hyggelige terresser, med gule parasoller, hvor du kan slappe af med kæresten eller vennerne. Flere pools indbyder til en dejlig dag, med aktiviteter og adgang for alle. Her kan du bruge en hel dag i solen eller på solsengen under parasollen, med kolde drikke og afslapning.

En opvarmet pool, muligheder for message og behandlinger, giver dig ekstra mulighed for selvforkælelse.

Til de aktive er der sportshal, med aktiviteter, som bla. Basketball, badminton, yoga og andre former for holdtræning og. Ulighed for at spille golf.

Værelserne er lyse og alle udstyret med en terresse i forskellige størrelser. Der lige fra alm. dobbeltværelser, til større lejligheder. De fleste udstyret med lille te-køkken, køleskab og spisebord.