Tenerife – Playa De Las Americas – Bungalow 4*

Familieferie for alle på Tenerife. Bo lige i hjertet af Playa De las Americas på Tenerife, ca 650 mtr. fra stranden. Tæt på restauranter, shopping muligheder og udsigt til bjergene kan du nyde din ferie på et hyggeligt resort fyldt små private haver og palmer, snoede stier som fører til hyggelige bungalows, hvor det er plads til ferie for hele med familien.

Kontakt os

Familieferie for alle på Tenerife.  Bo lige i hjertet af Playa De las Americas på Tenerife, ca 650 mtr. fra stranden. Tæt på restauranter, shopping muligheder og udsigt til bjergene kan du nyde din ferie på et hyggeligt resort fyldt små private haver og palmer, snoede stier som fører til hyggelige bungalows, hvor det er plads til ferie for hele med familien.                                        

 Resortet giver alle mulighed for at nyde solen ved solsengene og bade i de 2 pools, som er tilgængelig for alle. Opvarmet i vinterperioden.                                         

 Basket bane, Tennisbaner, fitness og legeplads, mini-klub for børnene tilbydes sammen med flere aktiviteter, så alle kan være med.

Bungalow´s er udstyret med små køkkener i køkken al-rum, med sofa, 1-2 soveværelset efter størrelse. Tilgængelige badeværelser efter behov tilbydes. 

 

Klik for at læse om ture på Tenerife

las_canadas_tenerife

TEIDE

Denne tur går til nationalparken Las Cañadas som har vulkanen Teide som sit midtpunkt. Her findes mange forskellige varianter af vulansk sten og et væld af flora og fauna som tilsammen udgør et fantastisk og unik naturoplevelse.

Turen varer ca. 7 timer.

 

garachico_tenerife

Ø-TUR

På Ø-turen kommer man igennem nogle af Tenerifes ældste og mest karismatiske landsbyer. Køreturen langs vestkysten fører igennem Garachico og Icod de Los Vinos med sit legendariske “Dragetræ”. Frokosten spises på restuaranten El Monasterio med fantastiske udsigter langs kysten. Sidste stop på turen er i byen Candelaria, hvor der er mulighed for at se Tenerifes berømte basilica.

Turen varer ca. 7 timer.

 

loro_park

LORO PARK

I byen Puerto de La Cruz finder man den berømte “Loro Parque” som huser eksotiske planter og diverse attraktioner for alle aldre. Delfin show, søløver show og en af verdenes største samling af papegøjer. Parken indeholder også et imponerende akvarium med fisk fra de syv verdenshave. Der findes desuden et stort udvalg af snack bars og restuaranter.

Turen varer ca. 7 timer.

 

tenerife_delfin

HVALER OG DELFINER

Ombord skibet “Royal Delfin” nyder man den blikstille hav og lune brise. Turens højdepunkt er naturligvis de hvaler og delfiner som boltre sig i vandet omkring skibet.

Turen varer fra 2 til 5 timer.

carmen_mota

MUSICAL “CARMEN MOTA”

En flot og typisk “Spansk Ballet” koreograferet af den berømte Carmen Mota. Forestillingens flere end 30 dansere som udtrykker den spanske passion, styrke og kunst i et spektakulært væld af lys og farve.

 

taxi

EKSKUSIV

Vi tilbyder også private ture i komfortabel ombygget taxa.

Klik for information om leje af udstyr

[table caption=”” width=”600″ colwidth=”200|200|200″ colalign=”left|center|right|left|left”] KONTAKT OS FOR PRISER Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts), Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol, Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran, Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider), Trykaflastende Luftmadras, [/table]


tilg_1 tilg_pool

Resortet tilbyder lift ved poolen. Tilgængelige badeværelser med sæde i badet og grab ved toilettet. Nemt at komme rundt og tæt på alt.