Thailand- Bangkok Riverside – HotelR 4*

Bo i centrum på et lækkert og dejligt hotel, hvor der er adgang for alle. Hotellet ligger ved Riverside, på den østlige bred af den legendariske Chao Phraya-floden, og med en imponerende facade på 220-meter, direkte ud til floden.

Kontakt os

Rejs til det skønne Thailand, også kaldt Smilets land.. Rejs til det faktastiske Bangkok, som byder på et kæmpe udbud af shopping, markeder, Thai-massage og restauranter som disker op med Thailandske kolonariske specialitater..

Bo i centrum på et lækkert og dejligt hotel, hvor der er adgang for alle. Hotellet ligger ved Riverside, på den østlige bred af den legendariske Chao Phraya-floden, og med en imponerende facade på 220-meter, direkte ud til floden. Her får du et dejligt luksus hotel som byder på en fantastisk og imponerende panorama udsigt over floden og over Bangkok´s skyline, som bla. kan nydes fra hotellets store træ terresse.

Hotellet er kort afstend fra underholdning og shopping fra BTS Sky tog, Chao Phraya Express Boat og Bangkok Expressway.  Kun ca 5 minutters gang fra Asiens største nat basar – Asiatique. Hotellets shuttel -Tuk Tuk kan benyttes.  Båd ture kan nydes fra hotellets terresse til evt. Saphan Taksin Skytrain station.

Ønsker du at nyde det og forkæle dig selv på  hotellet, tilbydes en stort udvalg af lækre specialiteter på de 8 restauranter og nyd en læskedrik eller drink fra en af barene, heraf 5 internationale restauranter.  Yderligere tilbydes du andre spændende faciliteter, som udendørs pool, solterrasse, luksuriøse wellness & spa-center på over 1000 m2.

Værelserne er store og rummelige med twin-beeds og direkte udsigt til floden og over byen.  Dette er et dejligt og meget rummeligt hotel hvor det er nemt at komme rundt på alle offentlige områder.

Her får du en oplevelse af velvære i trygge rammer, hvor det søde personale står klar til at forkæle dig.

 

Eksperter i handicaprejser, rejser med kørestol, grupperejser, skirejser, sol, sommer, strand, sportsrejser, storbyrejser og meget meget mere...

 

 

 

 

 

Dette er et dejligt og meget rummeligt hotel hvor det er nemt at komme rundt på alle offentlige områder og værelserne er rummelige. Bad og toilet  er delt op i 2, så der er mere plads at komme rundt på.

Klik for information om Thailand som rejsemål

Thailand, et smukt kongedømme i Sydøst asien, tidligere Siam. Det grænser til Burma (Myanmar), Laos, Cambodja og strækker sig ned ad Mallacahalvøen til Malaysia.

Thailand er rigt på eksotiske sandstrande af det fineste hvide sand, smukke coraller i det smukke tyrkiese hav og fisk I de smukkeske farver. Et paradis for dykkere og snorkeling. Thailand er kendt for deres små thaidamer, som giver en fantastiske massage på strandene under parasollerne eller i gaderne mellem tattoo butikker og et mekka af restaurant som byder på fantastiske Thailanske specialiteter.

Thailands kultur er stærkt præget af buddhismen. Drengene I Thailand skal minimum 1 år leve som munke, det er en del af deres gang I livet. Der er pragtfulde templer i alle større byer. De ældste bevarede rester af thailandske arkitektur stammer fra Dvaravati-perioden cirka fra år 500 til år 1000. I den gamle hovedstad Ayutthaya kan man se rester af imponerende bygningsværker i sten. Kunst og arkitektur fra denne periode var påvirket af rigerne i Cambodja, Burma og på Sumatra. Det var først med Chiang Mai stilen fra år 1000 og frem, at landet udviklede sit eget kunstneriske udtryk. Næsten alle ældre bygninger har en religiøs funktion og er rigt udsmykkede med en eller flere buddhastatuer. Statuerne følger nøje den beskrivelse af Buddha , der findes i sanskritdigtningen – “Ben som en hjort, hage som en mangokerne, hår som skorpionens brod”. Også den klassiske billedkunst var knyttet til religionen – der var først ved slutningen af 1800-tallet, at mere folkelige motiver fik plads i malerkunsten.

Den thailandske litteratur opstod i 1200-tallet, og fra den tid stammer flere digte, ofte baseret på buddhistiske sagn. Prosaværket Thraiphum Phraruang fra 1345 er formodentlig skrevet af kong Lithai, og beskriver inderverdenen, jorden, himlen og en utopisk fremtidsverden. Det har haft stor indflydelse på thailandsk verdensanskuelse. Den første moderne forfatter var nationalpoeten Sunthon Phu, der i første halvdel af 1800-tallet blev læst og påskønnet både ved hoffet og i den del af offentligheden, der kunne læse. Den thailandske roman opstod i begyndelsen af 1900-tallet.

Et vigtigt indslag i thailandsk hverdagskultur er dyrkelsen af kong Bhumibol Adulyadej og hans familie, der nyder stor respekt i befolkningen. Deres portrætter hænger ofte i private hjem, og der sendes en halv time om kongefamilien i fjernsynet hver dag.