Tyskland – Hamborg -Cityhotel 4*

Bo på dette dette hotel, som byder på masser af historie, over 100 år tilbage. Udsmykning med nyt og meget gammelt design, på en helt fantastisk måde. -Det skal opleves.

Kontakt os

Bo på dette dette hotel, som byder på masser af historie, over 100 år tilbage. Udsmykning med nyt og meget gammelt design, på en helt fantastisk måde. Det skal opleves.  Bare restauranten er som at træde ind i restauranten fra filmen Titanic, med et køkken som kan slå benene under enhver. Wauw!

Hotellet ligger lige ud til gaden og tæt på alt, som restauranter for enhver smag, shopping for en hver og manner af museer for voksne som børn, for ikke at nævne chokolade muséet og miniatur’eland som du må se.  Efter en dag med shopping og lange arme, kan du nyde en kold i hotellets bar, hvor man fornemmer London pub, eller i hotellets lounge med sofaer og hyggelige indretning. 

Tager du elevatorerne op finder du hyggelige og rummelige værelser hvor det er plads til alle efter særlige behov. 

Tager du elevatorerne ned finder du lækker wellness og spaområde. Lige til forkælelse med venner eller kæresten. 

Et hotel du skal opleve. Perfekt til storbyferie om sommeren og nyde det ved havnen eller i operahuset som er en oplevelse værd eller tur med shopping og nok et af de hyggeligste julemarkeder du finder i det tyske, går rygtet på.