fra 5.195,-

Italien – Bibione- Camping 4*

hyggelig og rolig oase, nærmest en lille by som ligger mellem høje fyrretræer og ligger direkte ned til en dejlig bred, privat sandstrand

Kontakt os

En lang strand promonade, som ligger mellem hoteller og den smukke strand giver mulighed for gå- og cykelture for alle. Restauranterne byder på Italiensk lokale specialiteter og Italiensk is for store som små.

Det er en meget hyggelig og rolig oase, nærmest en lille by som ligger mellem  høje fyrretræer og  ligger direkte ned til en dejlig  bred, privat sandstrand. Stedet oser af campingliv og hygge, en meget hyggelig og rolig stemning.

På stranden og flere steder i området er der masser af faciliteter for voksne og børn

*5 swimmingpools                       * tennisbane                                 * basket-og volleyballbaner

*Legepladser til børn                  * leje af cykler og både              *fitnessrum

* supermarked                              * basar                                            * kiosk

* spillehal                                        *billard rum                                 * frisør

En kombination af hyggelige muret villaer  Maxi-caravans, mobilehomes med bla. velindrettede køkkener mv.

Tilgængelighed Villa Camping

Et stort område, hvor det er meget nemt og tilgængeligt at komme rundt.  Der er plan og ramper rundt omkring ved butikker, stier, offentlige toiletter og restauranterne. På stranden ligger der ramper direkte ned til stranden

Klik for information om Italien som rejsemål

Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet. Italien har grænse med Frankrig i vest, Schweiz i nord, og  Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet. Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emanuel 2. Italien omslutter to småstater, Vatikanstaten, der ligger i Rom og San Marino, som ligger I Apenninerne, omtrent midtvejs mellem Rom og Venedig. Nyd det smukke Italien. Et bjergrigt land med Alperne i nord og bjergkæden, Appeninerne fra nord til syd. De frugtbatre egne som findes især syd for alperne. Rigt på på kultur med en smuk og unik  arkutektur, ny som gammelt. Et land rigt på velvære med wellness, termiske bade og special behandlinger med mudder. Blandt smukke byer og et unikt landskab med hyggelige vinslotte og vingårde mellem bjergene kan der nydes nogen af de mest fantastiske vine, sammen med et måltid af Italienske specialiteter. Oplev Venedigs smukke by, set fra de hyggelige gader, som bliver forbundet med smukke broer mellem de høje bygninger og kirker. Se Venedig fra de unikke både, sejl rundt i de smalle og hyggelige kanaler, under broerne, se bagsiden af de høje bygninger, hvor tøjet hænger på snor fra vindue til vindue imellem skodderne og blomsterkasser. Se Rom, Bibione, Torino, oplev Abano med de mange termiske kilder ligger, stå på ski i Alperne under den dejlige sol og meget andet som Italien byder på.

Oplevelser du ikke vil være foruden.