Italien – Abano- Hotel 4*

Med en smuk udsigt over vinmarkerne og byen, kan man evt. slutte af med at nyde den frisk tappet vin, mens der bliver serveret italienske mad specialiteter.

Kontakt os

Få en sanselig oplevelse du aldrig glemmer. En unik oplevelse af afslapning med kulturelle nydelser på flere planer eller et ophold kombineret med forkælelse og behandlinger. Så er dette hyggelige Italienske Wellness hotel, er et smukt familie drevet hotel, etableret på termiske kilder lige noget for dig. Her er du omgivet af Euganian Bjergene, beliggende i meget rolige omgivelser som ligger 10 minutters gang fra centrum af Abano Terme.  Kun 5 minutters gang fra hotellet ligger et smukt gammelt kloster, som indbyder til kulturel oplevelse blandet med cafeliv og tæt på kunst byerne Padova, Verona og Venedig.

Fra hotellet kan man se op på de smukke og meget hyggelige vingårde, se omgivelserne med de smukke vinmarker, følge produktionen, få historien om deres helt fantastiske Italienske vine fra start til slut. Med en smuk udsigt over vinmarkerne og byen, kan man evt. slutte af med at nyde den frisk tappet vin, mens der bliver serveret italienske mad specialiteter.

Hotellet tilbyder både wellness, anti-stress, individuel træning med tilknytning af fysioterapeut, alm. træning i motionscenter eller i inden/ -og udendørs pool,  Få professionalle behandlinger med speciale i therme bade, mudder-behandlinger, massage, genoptræning i samarbejde med speciallæger i f.eks. neurologi, reumatologi og meget mere.

accessible-new_2 accessible-new_3 accessible-new_4 accessible-new

Mudderet (The Mud):  Den termiske mudder Abano Terme er en blanding af mange komponenter:  Et fast stof (naturligt ler) og et flydende stof (salt-brom-iodic vand) og biologiske subtances (mikroorganismer og biomaterialer).

Vandet: Termiske farvande i Abano og Montegrotto går under kategorien, de dybe underjordiske kilder. Det dyrebare og unikke vand, starter den lange rejse fra Lessini Bjergene. Vandets rejse, ved høj temperatur, 80 km under jorden. Processen tager ca. 25-30 år, og ender med mineralske Salte og oligoelement.

Termisk bad, er ideel mod smertefulde syndromer. Det er et ekstraordinær element, fordi det letter alle aktiviteter leddene i kroppen.  Boblerne skabt af ozon under balneoterapi, som garanterer en stærk disarticolavate handling og stimulere blodets cirkulation. Den kemiske sammensætning af vand hjælper til at helbrede eller forebygge kroniske inflammatoriske processer og forskellige typer af hudproblemer.

 

Italien er en republik i det sydlige Europa ved Middelhavet. Italien har grænse med Frankrig i vest, Schweiz i nord, og  Slovenien i øst. På grund af landets form kaldes det i folkemunde tit Støvlelandet.
Italien var tidligere opdelt i række småstater, men blev i 1861 samlet i et kongerige under Sardiniens konge Victor Emanuel 2. Italien omslutter to småstater, Vatikanstaten, der ligger i Rom og San Marino, som ligger I Apenninerne, omtrent midtvejs mellem Rom og Venedig.
Nyd det smukke Italien. Et bjergrigt land med Alperne i nord og bjergkæden, Appeninerne fra nord til syd. De frugtbatre egne som findes især syd for alperne. Rigt på på kultur med en smuk og unik  arkutektur, ny som gammelt. Et land rigt på velvære med wellness, termiske bade og special behandlinger med mudder.
Blandt smukke byer og et unikt landskab med hyggelige vinslotte og vingårde mellem bjergene kan der nydes nogen af de mest fantastiske vine, sammen med et måltid af Italienske specialiteter.
Oplev Venedigs smukke by, set fra de hyggelige gader, som bliver forbundet med smukke broer mellem de høje bygninger og kirker. Se Venedig fra de unikke både, sejl rundt i de smalle og hyggelige kanaler, under broerne, se bagsiden af de høje bygninger, hvor tøjet hænger på snor fra vindue til vindue imellem skodderne og blomsterkasser.
Se Rom, Bibione, Torino, oplev Abano med de mange termiske kilder ligger, stå på ski i
Alperne under den dejlige sol og meget andet som Italien byder på.

Oplevelser du ikke vil være foruden.

[/learn_more]