Tenerife- Playa de Las Américas – Aparthotel Laz 3*

Faciliteter mv.

Mål
Værelse, Dør bredde:78 cm
Senge højde :61 cm
Distance, Gulv til seng:34 cm
Badeværelse, Dør bredde:74 cm
Toilet højde:47 cm


 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Tag til Tenerife, nyd den dejlige varme sommer som vinter. Bo på dette dejlige Aparthotel i et område tæt på  bla. butikker og restauranter og meget tæt og store indkøbscentre. Tag lange ture langs kysten.

Hotellet tilbyder en dejlig pool med forskudt plan. Terrasse og gratis liggestole. Poolbar, som har åben hele dagen og aftenen, og serverer snacks, griller, buffet restaurant, 24 timers reception og underholdningsprogram.

Der kan bookes både Self Catering og All-inclusive, samt aparthotellets 2 tilgængelige barer tilbyder diverse drikkevarer.

Aparthotellet tilbyder lejligheder, her i blandt Et g To-værelses lejligheder med bla. separat soveværelse, stue område med sovesofaer, fuldt udstyret tekøkken i åbent plan, der omfatter ovn og køleskab, badeværelse med bruser og badekar samt rummelig møbleret balkon eller terrasse.

Alle lejligheder er udstyret med telefon, fjernsyn og et pengeskab (lejes mod betaling)