Tenerife- Costa Adeje – Aparthotel 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Nyd sydens varme på Tenerife og den smukke strand Playa Fañabé sammen med din kæreste, familie eller venner. Stranden ligger på Tenerifes sydkyst, i den eksklusive region Costa Adeje. Dette fantastiske 4 stjernet Aparthotel ligger omkring 600m fra stranden. Hotellet tilbyder god plads og mange muligheder for alle også større grupper bla. Lejligheder, bungalows og villaer. Bla. – har de hyggelige Bungalows har egen terrasse og have. De skønne villaer har privat have med jacuzzi. Her finder du et dejligt område med hyggelige omgivelser i Canarisk stil, tæt på centrum, vand og strand, hvor der er rig mulighed for at slappe af eller deltage i aktiviteter og være aktiv dag og nat. Få en gastronomisk oplevelse på den store restaurant med show køkken, nyd livemusik og underholdning. På anmodning tilbydes kost til patienter med bughulsproblemer og diabetikere. Hotellet har Mini Club (for børn mellem 4 og 12 år) som tilbyder et skønt underholdningsprogram for de små gæster.

Der er bla. mulighed for at benytte hotellets Cyber-café med 3 computere, mini-marked, boutique, vaskeri, frisører og egen wellnesscenter og Gym. (Gratis WiFi i receptionsområdet.)