Danmark – København – KbHotel 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

København, byen der aldrig sover. Bo på et af Københavns mest eksklusive hoteller. Nyd den unikke og fantastiske udsigt udover København og søerne fra dit hotelværelse.

Et dejligt hotel med fokus på luksus, kun få minutter fra strøget, lige ved søerne.  Restaurant med en hyggelig stemning og et godt køkken som byder på lækkert mad og fantastiske vine dertil.

Kun få minutters gang fra togstation og du er i centrum af masser af stemning fra Københavns gader. Cafélivet som oser af hygge og stemning.  Musik og latter fra Tivoli, som bugner af små butikker, slik og souvenirs, mellem de mange sjove aktiviteter for alle aldre. Restauranter som buder på alt hvad hjertet begærer, Familier og børn og dyr som hygger og leger i Københavns ZOO.

Et hotel med adgang for alle og nemt at komme rundt.  Nyt, enkelt og spændende design, og hyggelig restaurant i varme farver. En lounge med en kombination af nyt og anderledes design og store lænemæbler, hvor du kan nyde en kaffe efter en spændende dag i Københavns gader.

Elevatoren som tager dig op i de rummelige værelser med et spændende og smukt design, som resten af hotellet. Bestemt et besøg værd.