Danmark – Skagen – Hotel 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Bliv forelsket i Skagens smukke og rå natur. De gule huse og deres røde tage kendertegner Skagen. Bo på toppen af Danmark, lige hvor de to have mødes på Grenen. Nyd de smukke sandstrande. Se den tilsandede kirke og gå ikke glip af hyggen på havnen med de hyggelige restauranter og de små fiskeboder, som byder på alt fra havet. Skagen byder også på masser af kunst og kultur. Besøg bl.a. Skagens museum og oplev skagensmalernes fantastiske malerier, eller besøg nogle af kunstnernes hjem, som også er åbne for publikum.

Dette dejlige hotel ligger kun 2 km fra Skagens centrum, tæt ved stranden og de smukke klitter. Hotellet her byder dig velkommen i hyggelige og moderne omgivelser, med en udsmykning i enkel og nyt design, som skaber en hyggelig stemning. Nyd det ved hotellets pool, eller i en af restauranterne som kan fortrylle enhver med det gode køkken og lækre vine.

Rummelige værelser og lejligheder med små haver tilbydes efter smag og behov. Værelserne er tilgængelige for alle – efter særlige behov.