Tyskland- Hamborg- Hotel 4*

Faciliteter mv.

Værelserne er store og rummelige med masser af plads. 

Badeværelserne er meget store og rummelige med meget brede døre og badeværelser med roll-in shower.


 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Storbys ferie i Hamborg fyldt med hyggelige julemarkeder og masser af julestemning.

Bo på dette lækre hotel tæt ved centrum og shopping i Hamborg. Du støder på temaet vand, kombineret med en smuk udsmykning af træ i første del af hotellet, som giver en hyggelig stemning. På hotellets terrasse kan du nyde en cocktail. I lobbyen er der en bar og lounge, med trådløst adgang.

Restauranten er placeret i stueetagen og imponerer med sin moderne og hyggelige atmosfære. Den hyggelige restaurant byder på en spændende og lækker morgenbuffet, som har næsten alt hvad hjertet begærer, hvor kokkene står og laver maden og klar med venlig vejledning omkring maden. Kokkene laver udsøgte retter med masser af smags oplevelser , både til frokost og aften.

Værelserne er lyse, med dejlige farver. Værelser med Internet adgang og køleskab. Et lækkert og hyggeligt Fitness og Sauna område med lounge tilbydes.