Om os

Sus Travel er et rejsebureau som specialiserer sig i Handicaprejser for alle uanset handicap og alder. Vi skræddersyer handicaprejser for alle uden begrænsninger, hvor vi tager højde for dit behov og ønske om din ferie, så det eneste du skal gøre er at nyde det og slappe af.

Sus Travel´s viden er baseret på personlige erfaringer med flere års erfaringer og arbejder tæt med professionelle mennesker rundt i verden indenfor handicap segmentet og handicaprejser. .

Sus Travel skræddersyer handicaprejser for alle for individuélle og grupperejser for skoler og foreninger samt handicaprejser for familier til sol og sommer, skirejser og cykelrejser og storbysferie. Ferie for alle med Wellness og træning efter behov for dig som ønsker ferie med masser af afslapning eller genoptræning mens du er i varmen.

Med Sus travels erfaring og viden fra mange år på bagen i rejsebranchen og Susannes baggrund og erfaringer med at rejse efter en ulykke, som betød et aktivt liv som gående blev et aktivt liv i kørestol, samt hendes deltagelse sammen med 9 andre i TV2 programmet “BS & Outsiderne” , hvor de sammen, med hver deres handicap, rejste 2200 km tværs igennem Afrika, gav Susanne meget stort indblik forståelse for, hvad det vil sige at rejse med forskellige handicaps.

Vi vil med glæde være behjælpelige med at lave din ferie, så du, dine venner og familie får en behagelig og dejlig ferie, efter behov.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Sus Travel

 

 

Sus Travel er medlem af Rejsegarantifonden

reg.nr. 2702

CVR NUMMER: 34891532

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.