Om Sus Travel

Sus Travel er et rejsebureau som specialiserer sig i Handicaprejser og familierejser

Vores viden er baseret på personlige erfaringer med flere års erfaringer og arbejder tæt med professionelle og faglige mennesker rundt i verden indenfor handicap og særlige behov.

Her kan du få skræddersyet rejsen efter de ønsker du har for en ferie fyldt med spændende oplevelser. Det er både som aktiv ferie, kulturelle rejser og ren afslapning.   Vi tager højde for individuelle særlige behov og ønsker til din ferie. Få skræddersyet rejsen efter ønsker, for en ferie fyldt med spændende oplevelser.

Sus Travel har samlet erfaringer og meget viden fra mange år på bagen i rejsebranchen og med rejsekonsulent Susannes baggrund og erfaringer med at rejse meget før og efter en ulykke, som betød et aktivt liv som gående blev et aktivt liv i kørestol, har vi en baggrund, sammen med faglige dygtige folk og kollegaer indenfor handicap og særlige behov, grundlag for at give jer dejlige og trygge rejseoplevelser uanset særlige behov.

Rejsekonsulent, Susanne ser mulighederne og som kørestolsbruger besøger og tester hun forskellige oplevelser og rejsemål.

Med Susannes deltagelse i TV2 programmet “BS & Outsiderne”  ,sammen med 9 andre  med hver deres handicap, hvor de sammen i 1 måned, rejste 2200 km tværs igennem Afrika, gav Susanne stort indblik og forståelse for, hvad det vil sige at rejse med forskellige handicap og de udfordringer der er og er vigtigt at tage hensyn til, når man har et handicap.

Vi vil med glæde stå til rådighed og hjælpe med at lave jeres rejseoplevelser. For ønsker og spørgsmål kan I skrive til os og vi står klar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Sus Travel

 

 

Sus Travel er medlem af Rejsegarantifonden

reg.nr. 2702

CVR NUMMER: 34891532

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Udrejsedato

Forplejning

Rejsende i kørestol Sæt kryds hvis Ja

Dato for hjemrejse

Detaljer om værelsesopdeling

Lufthavn

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.