Rejser du med kørestol eller andet Handicap!

At rejse er for alle …

Sus Travel hjælper dig til en rejse i trygge hænder, skræddersyet efter behov og ønske. Vores viden er baseret på personlig og professionelle erfaringer …

Diverse bestillinger af hjælp og dine hjælpemidler (også kørestol eller sit-ski) booker og hjælper vi dig med på vores rejser til dig …

Vi, sammen med dine vigtigt oplysninger og opgivne behov og ønsker, hjælper dig til en tryg og behagelig rejse, hvor der er adgang for alle uden begrænsninger.

Vær altid i god tid.

Beskyttelse/indpakning af kørestol og div. hjælpemidler er på eget ansvar!

 

Indtjekning

Du må typisk medbringe 1*10 kg håndbagage og 1*20 kg bagage. – Det kan varierer mellem selskaberne. Vigtigt at huske er, at det ikke er obligatorisk i priserne i dag.

Har du hjælpemidler som skal registreres, skal du informer om dette ved booking af flybillet, ellers kan du komme til at betale for overvægt.

Du vil typisk blive forflyttet til en lufthavns kørestol og din egen vil blive tjekket ind sammen med bagagen.

Tjek der bliver sat et label på din stol, hvis uheldet skulle være ude og den kan findes.

Når du har tjekket bagage ind vil Falck møde dig ved skranken og følge dig til gaten, hvor I aftaler tid til boarding.

Sørg for at alle dine løse dele på din stol tages af, så det ikke forsvinder under rejsen. Tag det evt. med I flyet som bagage. Ønsker du at klare dig selv, side i din egen stol og møde Falck ved gaten, så informer om dette ved booking af flybillet. Ikke alle flyselskaber tillader det.

Tjek altid ind 2 ½ time før fly afgang, det kræver mere tid at komme igennem lufthavnen, hvis du er gangbesværet.

 

Bæreassistance

Har du gangbesvær, eller er kørestolsbruger, kan bæreassistance bestilles om bord og ud af flyet.

Book altid assistance ved bestilling af flybilletter.

 

Flysæder og mad ombord

Flysæder måler typisk ca. 45 cm i bredden. Benpladsen er begrænset.

Af hensyn til sikkerheden og de forholdsregler personalet skal tage, bliver du ikke placeret ved nød-udgangene.

Nogle fly serverer ikke mad under turen, på de kortere turer. Bestil altid mad ved booking af flybilletter, hvis du ønsker dette. Det er ikke alle flyselskaber det er incl. i prisen.

 

Elektrisk kørestol

Sidder du i elektrisk kørestol, skal du informer om dette ved booking af flybilletter, så vi hurtigt kan undersøge om det er muligt at du kan komme med dette fly. Der kan være begrænsning på hvor mange og hvilke modeller flyselskaberne kan have med på flyet. -Det er vigtigt!

Brug godkendt tørbatteri. Du kan få mere at vide om hos din leverandør.

Medbring skriftlig dokumentation på din rejse – også hvis du har andre hjælpemidler.

 

Sker uheldet

Sørg altid for at du er sikret mere end godt hvis uheldet nu skulle være ude med din kørestol, el-kørestol mv. under flyturen.

Skulle det ske og du opdager det når du modtager din bagage og hjælpemidler så meld det med det samme i lufthavnen. Tag billeder og sørg for at udfylde de nødvendige formularer på stedet.

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.