Italien – Castiglione Della Pescaia – Toscana – Campinghytter

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Bo i skønne omgivelser med smuk natur og bjerge i Toscana, Italien. Stedet er beliggende i området Castiglione della Pescaia i nærheden af strandområdet Punto Ala.

Her har du muligheden for at få en dejlig ferie med familie og venner i hyggelige og trygge omgivelser. De hyggelige hytter er med fin adgang for alle. Det er nemt at komme rundt, da et stisystem fører dig rundt mellem  hytterne, campingpladsen og pool området til både voksne og børn. Der er en mindre købmandsbutik og cykeludlejning. Fra den højtbeliggende restaurant er der en smuk udsigt over bjergene og pool området.

Her har du muligheden for en rolig ferie, hvor alle kan nyde det og slappe af.

Hytterne forefindes i flere indretninger efter behov. Nyligt renoveret i enkelt design. Her kan du bl.a. nyde ferien, sammen med familie og venner med et godt glas vin uden af være generet af andre gæster, på terrassen der er placeret udenfor hytterne.