Lanzarote – Puerto del Carmen – Hotelaya 4*

Faciliteter mv.

KONTAKT OS FOR PRISER
Kørestol,El Kørestol,Scooter (letvægts),
Scooter, Badestol (statisk/på hjul),Toilet/badestol,
Toiletforhøjer,Gangstativ,El kran,
Sengestøttegreb,Sengesider,El seng (inkl. støttegreb og sengesider),
Trykaflastende Luftmadras,

Ved pool tilbyder der badestol og hotellets lifecard stå klar til evt. hjælp i poolen.  De handicap tilgængelige værelser, ligger typisk i pool neveau. Rummelige værelser og tilgængelig badeværelser, idéelt for folk med handicap.


 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Dette 4 stjernet resort på Lanzarote, i Puerto del Carmen omgivet af palmer, som giver dig oplevelsen og stemningen, som Lanzarote byder på, som det smukke og unikke landskab og artitektur.

Her på resortet finder du et dejligt poolområde, hyggelige haver og restauranter i kanarisk stil og en meget hyggelig stemning, midt i Puerto del Carmen kun 10 minutters gang fra Matagorda og ca 10 minutter fra barer, restauranter og shopping.

Resortet ligger på den dejlige sandstrand, Los Pocillos og her tilbydes bla. musik og dans, grill aftner, tyrkisk bad, motions rum og tennis baner og Restauranter som bla. byder på lækkert mad med bla. buffet. For børn, er der forskellige aktiviteter og beach volly og mini golf for alle.

Værelserne er rummelige og i dejlige lyse farver og har balkon eller terresse samt air condition, tv, telefon, føntørre og Wifi.  Penge box kan benyttes mod gebyr.

  • hadicap_wc_greb
  • roll_in_shower
  • elevator