Mallorca- Sa Coma- Park Hotel 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Rejs med familien til Mallorca, Sa Coma og nyd ferien med familien og venner i hyggelige omgivelser og små oaser kombineret af haver, dejlig pool områder for alle uanset behov.

Forkæl dig selv i hotellets Jacuzzi, sauna og mange restauranter, som byder på mad til enhver smag. Hotellets All Inclusive buffet byder på lækre retter. Hotellets hyggelige lounges, adskillige restauranter og snack-bar, underholdning samt mange forskellige faciliteter som bla. fitness, volleyball, leje af cykler og muligheder for at dykke. Hotellet her i Sa Coma, giver dig mulighed for en dejlig ferie for alle.

Her er der mulighed for en ferie for alle med ren afslapning og hygge for voksne som børn. Slap af mens dine børn f.eks. hygger sig med dyr, med mini-golf og i badeland hvor børn kan boltre sig mens de voksne nyder solen.

Hold ferie her og du får et inklusiv All Inclusive ophold og brug tiden med familien og bo i hyggelige møbleret lejligheder, hvor der er plads til alle.