Mallorca- Calas de Mallorca- Hotel 3*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Kan du se dig selv vågne op hver morgen med havudsigt fra Hotellet, direkte udsigt til Middelhavet i Calas de Mallorca? Så er dette skønne trestjernet hotel beliggende på en klippe lige noget for dig. Udover det fantastiske udsigt byder hotellet også på et madparadis, der er noget for en hver smag. -Her tilbydes All Inclusive og børn under 2 år (Gratis). Der serveres lækker buffet til hovedmåltiderne i restauranten og snacks såsom hamburgere, hotdogs, sandwich, pandekager, is og chips i snackbaren. Ganen tilfredsstilles med lokalt producerede alkoholiske & ikke-alkoholiske drikkevarer.

Her er der rig mulighed for at slappe af på den skønne terrasse med liggestole og parasoller eller tage en svømmetur i den olympiske pool med ferskvand. Ønskes der ekstra luksus kan der købes adgang til VIP-område med hyggelige Bali senge ved poolen.

Hotellet tilbyder forskellige faciliteter, som bla. solarium og et omfattende underholdningsprogram.

Alle værelser har balkon, telefon, gode badeværelsefaciliteter, loft ventilator, satellit-tv, pengeskab og WiFi. (de to sidste nævnte mod ekstra gebyr)