Barcelona

Barcelona med SusTravelBarcelona – Alene byens navn får os til at tænke på gastronomisk forkælelse og spændende arkitektur præget af Antonio Gaudi. Spaniens anden største by, byder på et kæmpe udbud af kunst og kultur med et mix af gammelt og nyt, dejlige strande med tilgængelige strandpromenader og masser af butikker. Du kan shoppe amok på Ramblaen fyldt med markeder eller i området ved Gran Teatre del Liceu. Når du trænger til en pause, er der masser af hyggelige restauranter og caféer, der serverer alt fra friskpresset appelsinjuice til café con leche (kaffe med mælk) og tapas. Vi anbefaler, at du tager på Picasso museet eller til La Sagrada Familia, som er et unikt bygningsværk, der tager pusten fra de fleste. Detaljegraden er så enorm, at det tager 250 år at bygge. De forventer at være færdige om 100 år.

 

Hoteller

Barcelona er kendt for at være et af de mest tilgængelige rejsemål og det er vores hoteller også. Vi har et stort udvalg af dejlige hoteller i flere dele af Barcelona. Hotellerne ligger tæt ved centrum og kort gå afstand væk, i mere rolige omgivelser og tæt på strand og vand. Hotellerne er tilgængelige for alle efter behov, med rummelige værelser og lejligheder, tilgængelige badeværelser med roll-in shower og greb ved toiletter, samt nogen af hotellerne byder på afslapning på toppen af hotellet ved poolen, med udsigt over byen. Her vil der typisk være lift til poolen. Der tilbydes flere faciliteter for store som små og ture tilbydes. Morgenbuffet og 1/2 pension kan varierer efter hotel og ønske.

Læs mere om de enkelte hoteller

[maxbutton id=”1″] 

 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Forplejning

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.