Lanzarote

[maxbutton name=”lanzarote”]

 

 

Da naturkatastrofe i det 18. Århundrede  kom til Lanzarote i alvorlige vulkanudbrud. Den 1 September dannet over en afstand på 18 kilometer, 32 nye vulkaner. Samlet varighed af 2053 dage og sluttede i 1736. Ved udgangen af ​​lavaen havde begravet omkring en fjerdedel af øens jord indbyrdes blandt de mest frugtbare jorde på øen og flere landsbyer og gårde. I stedet på dette tidspunkt opstod hundrede nye vulkaner, der har modtaget navnet Montañas del Fuego (Fire Mountains). I første omgang var det Islanders forbudt under trussel om straf, til at forlade øen, fordi øen ledelse frygtede ikke flere arbejdere at have til rådighed. Maden forværredes hurtigt, men så, at halvdelen af ​​befolkningen fik lov til at emigrere til naboøen. 1768 var der en tørke efter vinternedbør ikke falder i flere år. Tørken forårsaget mange dødsfald, mange beboere migreret til de nærliggende øer eller til Cuba og USA. I 1824 var der en fornyet vulkanudbrud i området Tiagua, men langt den var ikke så slemt som udbruddene i årene 1730 til 1736. 1974 den Timanfaya National Park blev etableret.

Der er interesseret i Fire Mountains kan læse om …..

Klima

Lanzarote ligger i passaten zone, hvilket betyder, at slag på øen året rundt frisk vind fra nord til nordøst. Lanzarote har en året rundt milde og lav nedbør tørre klima, som passatvinde til den relativt flade ø normalt ikke regne ned. Lufttemperaturen i gennemsnit ved 20,5 ° C. Det månedlige gennemsnit i august er 24,7 ° C i januar og 16,9 ° C. Vandtemperaturen af ​​Atlanterhavet varierer med de svulmende kolde dybt vand ud for nordkysten af ​​Vestafrika og De Kanariske Øer Aktuelle mellem 22 ° C om sommeren og 17 ° C om vinteren. Det gør i forbindelse med passatvinde, de til tider høje sommertemperaturer tålelig.

Med kun 112 millimeter regn om året, er Lanzarote den tørreste i De Kanariske Øer, hvoraf dog cirka 85 procent nedgang fra januar til marts. Den relative fugtighed i midten 70 procent.

Landbrug

Til cirka 2.300 hektar dyrkes i Lanzarote vin. De vigtigste sorter er den røde list Negro og Negramoll. Vinmarker i La Geria er et naturreservat, der er kendt for sin traditionelle dyrkningsmetode på lapilli. Den delvise meter tyk mørk Lapillischicht (vulkansk aske, også kaldet Picón) anvendes, da det varmer op i løbet af dagen og natten absorbere fugt fra luften. Fordi det sjældent regner her, bliver vandet gemt. Rødderne af afgrøderne og vinstokke kan således trænge ind i den underliggende jord, som er beskyttet mod erosion at gøre. Her i La Geria der i stedet Masdache den Bodega El Grifo Wine Museum med sin egen.

Famous Person af øen – César Manrique

Kunstneren César Manrique var medvirkende til udformningen af ​​øen. Manrique har endda nået det typisk med undtagelse af et højhus i hovedstaden Arrecife, som allerede var før Cesar med sin skolekammerat fik gennem relevante lovgivning, kunne ingen bygning bygges på øen mere end to etager, og dermed øen er ikke for masseturismen var egnet. Denne tendens har ændret sig, i stigende grad i de senere år, så der vil blive bygget i turistområderne i Costa Teguise, Puerto del Carmen og Playa Blanca i retning af strandene i Papagayo nu også højere. Udformningen af ​​husene også forudså understrege de generelt hvide og blå i fiskeri landsbyer, hvis skodder, døre og hegn, og i landbrugsområder grøn afbrudt. I mellemtiden, grøn og blå, men brun eller naturtræ farve islandwide blandet.

Hvem bekymrer sig om – du kan fortsætte med at læse ………

Seværdigheder

* El Golfo, halvt sunkne krater med en lagune

* Montañas del Fuego, Volcanoes i Timanfaya National Park

* Papagayo strande

* Salinas del Janubio

* Jameos del Agua, artwork César Manrique i lava huler

* Los Hervideros, “Koch huller” på den sydlige lava kyst

* Mirador del Río, northern synspunkt César Manrique

* Cueva de los Verdes, en af ​​de længste lava røret i verden

* La Geria vin region

* Cactus Garden, Cactus Garden af ​​Cesar Manrique i Guatiza

* Fundación César Manrique Foundation og Museum i Tahiche

* Castle of Santa Barbara i Teguise

* Castillo de San Gabriel og Castillo de San Jose i Arrecife

* Farm Museum Tiagua

* Monumento al Campesino, landmænd marked med monument i San Bartolomé

* Tropical Park, 45000 m big bird park på Guinate

* Valley of a Thousand Palms i Haria

* Quesera de Zonsamas og Quesera de Bravo, artefakter af præ-spansktalende befolkning

 

 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Forplejning

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.