Tenerife – Playa De Las Americas – Bungalow 4*

Faciliteter mv.

Resortet tilbyder lift ved poolen. Tilgængelige badeværelser med sæde i badet og grab ved toilettet. Nemt at komme rundt og tæt på alt.


 

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Familieferie for alle på Tenerife. Bo lige i hjertet af Playa De las Americas på Tenerife, ca 650 mtr. fra stranden. Tæt på restauranter, shopping muligheder og udsigt til bjergene kan du nyde din ferie på et hyggeligt resort fyldt små private haver og palmer, snoede stier som fører til hyggelige bungalows, hvor det er plads til ferie for hele med familien.

Resortet giver alle mulighed for at nyde solen ved solsengene og bade i de 2 pools, som er tilgængelig for alle. Opvarmet i vinterperioden.

Basket bane, Tennisbaner, fitness og legeplads, mini-klub for børnene tilbydes sammen med flere aktiviteter, så alle kan være med.

Bungalow´s er udstyret med små køkkener i køkken al-rum, med sofa, 1-2 soveværelset efter størrelse. Tilgængelige badeværelser efter behov tilbydes.