Italien – Abano- Hotel 4*

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Detaljer om værelsesopdeling

Forplejning

Rejsende i kørestol Sæt kryds hvis Ja

Udrejsedato

Dato for hjemrejse

Lufthavn

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Få en sanselig oplevelse i skønne Italien, du aldrig glemmer. En unik oplevelse af afslapning med kulturelle nydelser på flere planer eller et ophold kombineret med forkælelse og behandlinger. Så er dette hyggelige Italienske Wellness hotel, er et smukt familie drevet hotel, etableret på termiske kilder lige noget for dig.

Her er du omgivet af Euganian Bjergene, beliggende i meget rolige omgivelser som ligger 10 minutters gang fra centrum.  Kun 5 minutters gang fra hotellet ligger et smukt gammelt kloster, som indbyder til kulturel oplevelse blandet med cafeliv og tæt på de fantastiske kunst byer,  Padova, Verona og Venedig.

Fra hotellet kan man se op på de smukke og meget hyggelige vingårde, se omgivelserne med de smukke vinmarker, følge produktionen, få historien om deres helt fantastiske Italienske vine fra start til slut. Med en smuk udsigt over vinmarkerne og byen, kan man evt. slutte af med at nyde den frisk tappet vin, mens der bliver serveret italienske mad specialiteter.

Hotellet tilbyder både wellness, anti-stress, individuel træning med tilknytning af fysioterapeut, alm. træning i motionscenter eller i inden/ -og udendørs pool, Få professionalle behandlinger med speciale i therme bade, mudder-behandlinger, massage, genoptræning i samarbejde med speciallæger i f.eks. neurologi, reumatologi og meget mere.

    Faciliteter mv.