Tyskland- Oldenburg – Feriepark

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Her tilbydes der næsten alt hvad hjertet begærer for både familie med børn, wellness-gæster, aktive sportsgrupper, inkarnerede sejlsportsfans eller skolegrupper, så har Ferieparken med sine mange forskellige aktiviteter og store udbud af oplevelser for alle . Ferieparken ligger lige bag diget ud til Østersøen, ca. ½ time i bil fra Puttgarden.

Ferieparken er kendt og elsket af mange danske gæster som ønsker miniferie, her finder man ferie oplevelser, aktiviteter og hygge året rundt. Den perfekte kombination til en ekstra ferie. Her er både ”action” og afslapning, underholdning og spænding for alle. Kort sagt: Masser af ferie på kort tid kun et par timer hjemmefra.

Tysklands hyggelige Feriepark ved den 3 km  lange brede sandstrand, tilbyder både det 4 stjernede hotel med 184 værelser, et udstrakt feriecenter med over 800 ferielejligheder med plads til op til 8 personer, og mere end 100 fritliggende bungalows med plads til op til 10 personer; værelser og ferieboliger er de perfekte rammer for miniferier med talrige aktiviteter både inde og ude.

Her er alle muligheder for en afvekslende aktiv ferie med tilbud lige fra aerobic, yoga og tennis over bueskydning og beachvolleyball, golf og ridning til vandski og wakeboard.