Italien – Firenze – Hotel centrum 4*

Faciliteter mv.
Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.

Bo i hjertet af Firenze på et lækkert 4-stjernet hotel.

Hotellet byder dig velkommen til en ferie med mange kulturelle oplevelser. Fra hotellet er der udsigt til floden Arno, som ligger lige udenfor døren. Arno floden går 241 km gennem det skønne Toscanske landskab og ender ved Pisa. Lige udenfor døren finder du byens små hyggelige gader, som fører til den store plads, hvor den smukke Santa Maria del Fiorentina domkirke er opført. Firenze indbyder til god shopping og et væld af lækre og hyggelige restauranter og ikke mindst et mekka af isbarer.

På dette lækre hotel finder du mange små finesser, som er udført med respekt for den smukke italienske stil. Værelserne er rummelige med en god og hygge stemning. Tilgængelige store badeværelser med adgang for alle. På øveste etage af hotellet finder du en hyggelig tagterrasse med udsigt ud over den hyggelige by.

Hotellet byder alle velkommen, både store som små. Så du kan roligt invitere kæresten, vennerne, familien eller hyggegruppen med på ferie.